Gå videre til hovedindholdet

Glædelig jul...

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og håber at i får en skøn en af slagsen sammen med familie og venner og hvem i ellers fejre højtiden med...

Nu hvor juleroen har sænket sig hos familien Thorsen, vil jeg lige dele årets julepynt med jer. I år har jeg nemlig fået anledning til at købe lidt nyt, fået lidt foræret, men også producere noget selv, så her er en dejlig blanding af julens pynt hjemme hos os...

Lille ballerina, som jeg har lavet til Theresa

Nøddeknækkeren var jeg så heldig at finde i Plantorama og den smukke quillede stjerne fik jeg af min gode veninde

Hjemmelavet guirlande med små julesokker

Elias kom hjem med disse smukke kogletræer som han havde lavet ude på skolen i gave til os

Theresa havde også lavet en smuk kogle i børnehaven og æsken fik jeg foræret med quillede stjerne
Jeg har investeret i det fineste emalje juletræs pynt fra Maileg.
Jeg er rigtig glad for de skønne sager, som min julepyntsamling er blevet udvidet i år og jeg har faktisk allerede udset mig nogle skønheder, som kan gøre min samlingen rigere næste år...

Jeg håber i har haft en skøn juleaften og kommer til at nyde juledagene i ro og mag. Vi holder ferie hele ugen og har absolut ingen faste planer - der er masser af tøffetid for både børn og voksne for det trænger vi til!

Kommentarer

  1. Sokkeranken er bare cute :D Håber I havde en dejlig jul alle sammen og at du får lyst til at læse med på vores nye domæne i det nye år (:

    - A

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Anne! Det kan du tro vi har og selvfølgelig følger jeg med uanset, hvor i holder til ;) Rigtig godt nytår!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh