Taget i betragtning at jeg, med min lchf-livsstil, prøver at undgå sukker så meget som overhovedet muligt, har der været rimeligt meget kage både på min Instagram profil og i de seneste indlæg herinde...
Jeg kan godt mærke, at jeg savner at bage og mærke det søde køkken og det var nok også det, der fik mig til at kaste mig over et nyt eksperiment. Det ligner også mig at vente med at prøve de hotte ting, til de først er gået af mode og det samme er sket her. Der har været så meget hype over de der macarons, at jeg tænkte, det var alligevel en kende for svært, til at jeg havde lyst til at kaste mig ud i det.
Sidste år fik jeg et macaron-sæt forærende med tyller, mønsterark, sprøjteposer og en underlig dims, som jeg ikke aner, hvad skal anvendes til... Da min mand så for nylig skulle til rund fødselsdag hos én af dem, som havde foræret mig sættet (og som jeg ved elsker søde sager), måtte jeg nødvendigvis også vise, at jeg satte pris på gaven og i det mindste gøre et forsøg på at lave de berygtede små fancy mandelkys.
Så mon ikke de skal have et forsøg mere til jul og måske endda i skøn forening med at andre bageteknikker prøves af...
Jeg kan godt mærke, at jeg savner at bage og mærke det søde køkken og det var nok også det, der fik mig til at kaste mig over et nyt eksperiment. Det ligner også mig at vente med at prøve de hotte ting, til de først er gået af mode og det samme er sket her. Der har været så meget hype over de der macarons, at jeg tænkte, det var alligevel en kende for svært, til at jeg havde lyst til at kaste mig ud i det.
Sidste år fik jeg et macaron-sæt forærende med tyller, mønsterark, sprøjteposer og en underlig dims, som jeg ikke aner, hvad skal anvendes til... Da min mand så for nylig skulle til rund fødselsdag hos én af dem, som havde foræret mig sættet (og som jeg ved elsker søde sager), måtte jeg nødvendigvis også vise, at jeg satte pris på gaven og i det mindste gøre et forsøg på at lave de berygtede små fancy mandelkys.
Det er en svær disciplin at bage de små himmerigsmundfuld og få dem afbalanceret godt i smagen, så de hverken bliver for søde eller for mærkelige, for ikke at tale om at de får de der "fødder"... Jeg synes faktisk at jeg slap rimeligt godt af sted med det. Jeg brugte en opskrift ovre hos Maja Vase og fyldet var en færdiglavet nødde- og chokolade creme fra Coop.
Og pakket fint ind til gave udgjorde de sig også ganske glimrende. Modtageren blev i hvert fald meget glad og sagde de smagte skønt!
Så mon ikke de skal have et forsøg mere til jul og måske endda i skøn forening med at andre bageteknikker prøves af...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...