Gå videre til hovedindholdet

Theresa 5 år - 2. og 3. etape

Som jeg nævnte kort i første indlæg om Theresas fødselsdag, så plejer vi altid at dele børnenes fødselsdagsfejring op over flere omgange og denne gang ingen undtagelse. Der er heller ikke plads til alt for mange mennesker på samme tid i vores lille stue...

I weekenden efter Theresas fødselsdag, kom bedstemor og bedstefar på besøg sammen med onkel og tante (mine forældre og min bror og hans kæreste) og det nyeste medlem af familien - Baloo, bedstemor og bedstefars Sankt Bernards hvalp...

Der var pyntet op til Jordbær Marie temafest.




Den lille frøken var også klædt på og festklar...


Baloo og børnene fik meget sjov ud af hinanden og Theresa fik en fin cykel i fødselsdagsgave, som selvfølgelig skulle prøvekøres. Den skal lige have lidt på indstillingerne, men ellers passer den hende faktisk ret godt. Nu skal vi bare ud og øve at køre uden støttehjul!



Fødselsdagsfest nr. 2 blev fejret i selskab med Farmor og Farfar og Grandonkel. Theresas bedste veninde kom også og det gjorde dagen endnu mere speciel.


Vejret var skønt, så vi tog på tour de legeplads inden eftermiddagskaffen/kakao/te skulle indtages. Selvfølgelig var der også lækker kage til denne fest. Men det kan du læse mere om det sammen med den første kage i et andet indlæg.


Pynten er for det meste noget jeg har enten købt hos Søstrene Grene, på nettet eller printet selv. Dugen kunne jeg simpelthen ikke finde med et ordentligt print af Jordbær Marie på, så det endte med, at jeg købte et stykke bomuldsstof online og syede en dug selv. Og det var et hit...

Det er vidst slet ikke så skidt at have fødselsdag i vores familie...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo