Nogle gange gad jeg godt, at være en af de der madbloggere, der selv udviklede opskrifter fra bunden af, men sandheden er, at det har jeg simpelthen bare ikke tiden til! I stedet sætter jeg min lid til alle de andre dygtige bloggere rundt om i verden og gennemtrawler nettet for lækre nye opskrifter. Så dette indlæg er en hyldest og en stor tak til dem, der gør min madlavning mere spændende og varieret. For selvom jeg lever på LCHF, så har jeg stadig samme tendens til at falde tilbage på de samme 10 kendte opskrifter og så køre dem på repeat med et lille afbræk indimellem...
I weekenden afprøvede jeg fx denne lækre millionbøf med blomkålsmos. Jeg har ikke fået millionbøf siden jeg startede LCHF, fordi jeg ikke har kunne finde en opskrift jeg brød mig om. Denne gik rent ind! Også hos de, som ikke lever på LCHF og det er jo altid et plus!
Jeg har efterhånden nævnt nogle gange her på bloggen, at jeg ikke rigtig gør mig udi LCHF bagværk. Jeg savner ikke konventionelt brød eller den følelse af oppustethed, som det bragte med sig, men nogle gang er det rigtig rart lige at få en god skive kernebrød (uden chokoladen) eller melfrit franskbrød (specielt når vi har rugbrødsaften på de travle dage) og så er de opskrifter jeg har linket til her, mine go-to opskrifter.
En anden ting jeg ikke har fået siden jeg startede LCHF er tærte. Før kunne vi sagtens spise tærte en gang om ugen og jeg synes det var nemt og lækkert. Nu har jeg fundet en måde at lave tærte på, så jeg kan nyde det en gang imellem.
Indimellem kan jeg godt savne pasta, men jeg synes jeg har fundet gode alternativer i at bruge squash og spidskål i stedet. Jeg er ikke så meget til den der æggepasta man kan lave på LCHF. Fx har jeg lavet denne spidskåls carbonara - den er mega lækker!
Jeg bruger også spidskål til min høns i asparges, når de andre får tarteletter. Jeg kan godt savne sådan en lækker sprød tartelet til min høns i asparges, men det har disse lækre tarteletter vendt og og ned på, så når der skal gøres lidt ekstraordinært ud af det, så laver jeg dem for fremtiden.
I weekenden afprøvede jeg fx denne lækre millionbøf med blomkålsmos. Jeg har ikke fået millionbøf siden jeg startede LCHF, fordi jeg ikke har kunne finde en opskrift jeg brød mig om. Denne gik rent ind! Også hos de, som ikke lever på LCHF og det er jo altid et plus!
Jeg har efterhånden nævnt nogle gange her på bloggen, at jeg ikke rigtig gør mig udi LCHF bagværk. Jeg savner ikke konventionelt brød eller den følelse af oppustethed, som det bragte med sig, men nogle gang er det rigtig rart lige at få en god skive kernebrød (uden chokoladen) eller melfrit franskbrød (specielt når vi har rugbrødsaften på de travle dage) og så er de opskrifter jeg har linket til her, mine go-to opskrifter.
En anden ting jeg ikke har fået siden jeg startede LCHF er tærte. Før kunne vi sagtens spise tærte en gang om ugen og jeg synes det var nemt og lækkert. Nu har jeg fundet en måde at lave tærte på, så jeg kan nyde det en gang imellem.
Indimellem kan jeg godt savne pasta, men jeg synes jeg har fundet gode alternativer i at bruge squash og spidskål i stedet. Jeg er ikke så meget til den der æggepasta man kan lave på LCHF. Fx har jeg lavet denne spidskåls carbonara - den er mega lækker!
Jeg bruger også spidskål til min høns i asparges, når de andre får tarteletter. Jeg kan godt savne sådan en lækker sprød tartelet til min høns i asparges, men det har disse lækre tarteletter vendt og og ned på, så når der skal gøres lidt ekstraordinært ud af det, så laver jeg dem for fremtiden.
Tusind tak fordi du deler!!! Jeg er ny i LCHF men blev motiveret til at prøve noget nyt :)
SvarSletJamen det var skam så lidt! Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i og så er det altid rart med en pejling 😊 dejligt at du har kastet dig over LCHF og håber du er glad for det indtil videre 😊
Slet