Gå videre til hovedindholdet

Nyt fra symaskinen - del 18

Jeg nåede lige at få syet en smule tilbage i juni og der var heldigvis nogle regnvejsdage i sommerferien, så der blev også lidt tid foran symaskinen og det kom der lidt nye kreationer ud af. Primært blev det en udvidelse af mindstebarnets i forvejen alt for omfangsrige garderobe, men det blev da også til en enkelt kjole til mig selv...

Tillakjolen fra bogen Jubel og Baluba syr balubaklær til jubelbarn

Stoffet er fra Stoff og Stil og købt tidligere i år


T-shirt syet efter mønster fra Minikrea nr. 50220

Strygemærket er fra LilleKry og specialdesignet

Ærmeribben jeg havde klippet først i det samme stof blev for stramt, så jeg brugte ribstof til afslutningen i stedet.

Stoffet er købt hos Luieluie

Nattøj syet efter mønster fra Minikrea T-shirt nr. 50220 og leggins 50330

Stoffet er fra Luieluie og strygemærket er fra Søstrene Grene

Størrelsesmærket er købt hos LilleKry

Elena kjole fra bogen Jubeldrøm og Balubasøm


Stoffet er købt hos Stoff og Stil

Sommerkjole efter mønster fra Minikrea Jersey kjole nr. 70045.
Stoffet kan jeg ikke huske hvor jeg har købt

Barbeintkjolen fra Jubeldrøm og Balubasøm

Stoffet er købt for længe siden hos Stoff og Stil

Kommentarer

  1. Det er altså nogle super flotte ting, du får kreeret :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Birgitte 😊 tror jeg hellere må sy en størrelse op fra nu af, så hun også har noget til næste år 😁

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh