tirsdag den 23. februar 2010

Tirsdags tåger

Jeg tror underboen var en smule utilfreds med min morgen-workout i dag - det lød i hvert fald som om han bankede på loft og radiator, for lige at gøre opmærksom på, at han ikke synes at mine 20 minutters hoppen rundt var i orden med ham... Hmm... Det er også bare fordi jeg snoozede helt til kl 7.30 i morges i stedet for at stå op kl 6.45, som jeg har gjort de andre dage uden problemer... Så er det tilbage til TIDLIG morgen-workout, men så får jeg selvfølgelig og så startet tidligt på dagen og kan nå en hel masse...

Ellers er der ikke sket det helt store i dag. Vi har fået købt fødselsdagsgave til min svigerfar, fået afleveret mandens papirer på kommunen (selvom vi nu håber rigtig meget på, at han snart får et job) og hentet nogle andre småting. Så var formiddagen gået og da vi kom hjem fik vi lige lidt frokost og kastede os over opvasken. Jeg er også så småt begyndt at forberede dåbskagen, har allerede fået lavet små fødder og bogstaver til kagen, nu mangler jeg faktisk bare at lave roserne og sommerfuglene. Glæder mig SÅ meget til at komme i gang med selve kagen, hvilket allerede er i næste uge! Hold op hvor går tiden stærkt...

Igen i aften har vi prøvet en ny ret - takket være Carina og denne gang stod der fisk på menuen. Nærmere bestemt laks i forklædning... En lækker ret, hvis det ikke lige var fordi jeg havde glemt at tage højde for, at jeg ikke havde 500g laks, men kun cirka det halve og derfor heller ikke skulle give det så lang tid i ovnen. Resultatet blev desværre en lettere tør laks, men ellers smagte det faktisk udemærket. Endnu en opskrift jeg har fordansket og gerne vil dele med jer andre, så her kommer den.

Bagt paneret laksefilet (2-4 pers.)

Ingredienser:
500g laksefilet - gerne med skindside på
3 spsk. mayonnaise
3-4 spsk. smør
115g rasp (eller daggamle brødkrummer ristet i ovnen)
2 spsk. paprika
2 spsk. løgpulver
2 spsk. hvidløgspulver
1 knsp. salt
Olie til at smørre med (jeg brugte olivenolie, men al anden madolie kan sagtens bruges)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smørret, tilsæt raspen og bland det godt sammen. Stil det til side. Bland løgpulver, hvidløgspulver og salt sammen i en lille skål og sæt det til side.
Dæk en bageplade med stanniol og pensl det generøst med olie. Læg fileterne med skindsiden nedad på bagepladen og dæk fisken med et tyndt lag mayonnaise. Drys de blandede krydderier jævnt over fisken og slut af med smør og raspblandingen. Drys paprika ovenpå og bag fisken i ovnen i ca. 30-35 minutter eller indtil fisken kan skilles nemt med en gaffel.

Bon appetit!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...