tirsdag den 9. februar 2010

En ganske almindelig tirsdag

Puhh man bliver altså hurtigt forfalden til at gå og drive dagen af, når man ikke har noget arbejde og ikke nogen faste ting, som man absolut skal... I dag stod dagen på en tur i Aalborg Storcenter efter dåbsgave til den lille Nicoline og jeg skulle handle lærreder og rammer i Bilka - det er ganske billige i denne uge og så er det bare om at slå til.

Ellers har det været en relativ begivenhedsløs dag. Jeg har fået lavet mig en oversigt over jobs, der skal søges i ugens løb og over virksomheder, som jeg kunne tænke mig at undersøge nærmere og ansøge hos uopfordret. Dog er der efterhånden ikke ret mangle flere virksomheder her i Nordjylland, som beskæftiger sig med områder, hvor jeg kan byde ind med min ekspertise, som jeg endnu ikke har ansøgt hos, så listen er relativ kort desværre. Nu har jeg dog noget at give mig i kast med resten af ugen og der er også lidt planer under opsejling med en lækker brunch i løbet af ugen og måske en film. Så bliver der også noget at skrive om i min og mandens nye blog.

Planerne om min tur til KBH i den første weekend i marts er også faldet på plads. Jeg levere en dåbskage til min kære veninde Angy's datters barnedåb og det har været lidt at et pudslespil at få til at gå op. Først og fremmest skulle jeg jo have kagen med i flyveren - det skulle jeg først have lov til både fra flyselskabets side og Aalborg Lufthavn. Det gik igennem og så blev min næste udfordring, at finde noget at transportere kagen i. Selvom det kun tager 45 minutter med flyver, så skal kagen også kunne holde til at komme gennem røntgen i security, 30 minutters ventetid i lufthavnen, transporttiden både til lufthavnen i Aalborg, i flyveren og fra Kastrup og så til Valby... Jeg besluttede derfor at få anskaffet mig en transportkasse til mine kager, som også kan indeholde køleelementer, så kagen ikke løber væk under turen og ikke går i stykker under røntgen. Jeg har derfor budt på en kagebox fra Tupperware og håber på at jeg vinder den auktion i morgen, ellers begynder jagten igen. Det er jo nok ikke sidste gang at boxen vil komme i brug, så skal under alle omstændigheder have en alligevel.

I denne uge kommer der også lige lidt kulinariske udfoldelser fra min side, jeg skal nemlig prøve at lave kinesisk mad. I morgen står den på en omgang rejer i sur/sød-sauce og torsdag er der en sukkermajs- og krabbekødssuppe på menuen. Nu er jeg ikke selv helt syg efter sur/sød-sauce, men det kan manden godt lide, så jeg føjer ham lige for at få lov til at lave noget nyt i køkkenet. Jeg er meget spændt på suppen. Det ligner lidt den suppe, man får serveret på kinesiske restauranter før buffeten og jeg glæder mig virkelig meget til at give mig i kast med det. Jeg var ude og handle ind til det i går eftermiddags hos den lokale kina-købmand og jeg kunne få alt hvad jeg skulle have til en brøkdel af den pris, som Føtex forlanger for varerne og så er der også sød hjælp og betjening med oveni. Det er altid et plus. Jeg skal nok huske at tage billeder, så jer, der er så søde at følge med også kan se resultatet. Måske falder der endda en opskrift af... Hvem ved...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...