søndag den 14. februar 2010

Dåb, Valentine og Fastelavn

Hele tre ting på én dag - så bliver det da vidst ikke meget bedre!

I dag skulle vores venners lille pige døbes Nicoline og det har været en ganske dejlig dag. Vi har brugt de sidste par uger på at finde gave til det lille myr og købt tøj, sko og bamser i lange baner! Det er slet ikke til at holde op, når man først kommer i gang i børnetøjsafdelingen i H&M... Vi fandt 2 smukke kjoler - en til hverdag og en til fest, en bluse, en strik, en sparkedragt m/ peter plys, et par små booties og en nuser hundebamse. Det hele faldt i rigtig god jord hos forældrene. Vi havde overvejet at give dem gavekort til fotograf, som de også havde ønsket sig, men blev helt bange for, at andre også ville give det, så det blev tøjet i stedet...

Vi startede festlighederne i kirken - Margrethe Kirken i Aalborg, som er en meget speciel og en af de moderne kirker der findes heroppe.


Jeg vil sige, at det slet ikke virkede som om vi var i en kirke bortset fra præsten og kirkekoret. Det var en speciel gudstjeneste, der var i dag - fastelavnsgudtjeneste, som betød, at kirken var fyldt med udklædte børn og minikonfirmander, som også skulle vise, hvad de kunne. Der var altergang og anderledes musik i form af saxofon bare lige i dagens anledning. Det var slet ikke det ,som jeg forbinder med den danske folkekirke - børnene var meget involveret i gudstjenesten og det var som om ,der var et stort tilhørsforhold til kirken - det var på ingen måde højtideligt, men nede på jorden og en god stemning.

Derefter stod den på spisning i nogle lokaler, som lignede en institution. Der var dækket smukt op med lilla og lyserøde farver og Jonas havde selv lavet maden. Det var rigtig dejligt og smagte super godt. Vi fik hønsekødssalat på bund af ananas, salat og gulerod til forret og til hovedret fik vi glaseret herregårdsskinke med flødekartofler og salat. Desserten var brownies m/ softice og til slut var der kaffe og småkager. Vi gik inden desserten, for klokken var blevet ret mange og vi skulle gerne nå en bus hjem, da vi var blevet nødt til at tage en taxi derud. Busserne kørte slet ikke så tidligt i morges desværre... Alt i alt har vi haft en rigtig hyggelig dag og i aften står den på ren afslapning...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...