tirsdag den 16. februar 2010

China Tirsdag

Sikke en dag! Jeg lagde dagen ud med en omgang Zumba basic (ja, man skal jo lige have styr på trinene, inden man kan indtage dansegulvet for alvor) og fik lige et boost af energi. Så skulle manden vækkes og så besatte jeg ellers badeværelset til lidt selvforkælelse...

Da jeg kom ud fra badeværelset med en dampsky efter mig stod den på morgenmad og opdatering af nyheder, nye jobs og mail. Posten kom og havde sørme endnu et afslag med til mig - endnu en dårlig begrundelse for, hvorfor det ikke lige var mig, der fik jobbet... Dog fik jeg mail fra en mulig praktikplads, så håber det giver pote.

I dag stod den ellers på en tur på jobcentret med manden - vi fik sat ordentlig gang i hans jobsøgningsproces... han fik hurtigt lavet 4 nye ansøgninger, som vi så gik rundt og stemte dørklokker med. Vi fik kopieret anbefalinger, eksamensbeviser m.v. på biblioteket og når vi nu var der, fik vi også lige scannet alle dokumenterne ind. Vi hankede op i alle papirerne og gik til Aalborg. Her startede vi på jobcentret, hvor manden fik udfyldt diverse papirer til ansøgning om understøttelse og vi gik videre med endnu flere papirer end vi kom med. Vi er ikke færdige med at kopiere og manden skal allerede på mandag til et møde om aktivering. Det er jo mega hurtigt! Jeg gik næsten 2 måneder, inden jeg blev kaldt til sådan et møde, men også godt det samme - jeg er ved at blive lidt kulret af at han går hjemme lige så meget som mig...

Herefter var klokken ved at være ret mange og vi var sultne - ret belejligt kom vi lige forbi china box central, hvor vi hver gik fra med en box af stegte nudler, indbagt kylling og rejer... uhm... dagens første china måltid.

Vi fortsatte vores tur rundt i byen, 3 steder i Aalborg fik besøg af os og vi krydser fingre for, at vi havde heldet med os. Vi sluttede af med at handle det ind, vi manglede, så vendte vi næsen hjemad igen, godt trætte og forfrosne... Varm kakao var kuren på det og jeg fik lige et lille energiboost til at komme i gang med mine ansøgninger og få lavet en masse praktisk herhjemme. Aftensmaden skulle også forberedes - aftenens menu stod på Chow Mein, som egentlig ikke kræver særlig meget forberedelse - når man har lavet det før... Jeg hakkede, snittede og blandede i et væk og læste så udfra opskriften, at jeg var kommet til at købe de forkerte nudler! Nå pyt... Stir-fry - stege - stege og vupti efter ganske få minutter stod jeg med en lækker kinesisk ret - altså dagens andet china måltid... Uhm det var en lækker fornøjelse og opskriften vil jeg hellere end gerne dele med jer alle. Den er lidt lang, så den får lige en separat post herinde. Dog skal i ikke snydes for et billede...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...