Skærtorsdag

En ganske stille og rolig dag... Jeg fik den vildeste lyst til at lave en ny kage i går aftes sent, da jeg begyndte at se Cake Boss - en serie om et bageri/konditori og en masse fede kager! Så jeg satte mig ned for at lave sommerfugle med mine nye udstikker, som skal pryde min nyeste kagekreation. Dagen i dag er så gået med at bage bunde, lave fyld og rende rundt efter hvid chokolade til smørcremen.... Vi fandt det heldigvis og så fik jeg lavet smørcreme, lagt kagen sammen og smurt op og nu står den trygt i køleskabet, hvor den skal stå et par timer endnu inden jeg kan begynde at overtrække og dekorere den. Resultatet kommer i morgen...

I mellemtiden kunne jeg så begynde at forberede aftensmaden - jeg havde en rest kylling tilbage fra forrige aften og jeg huskede på, at jeg havde set en lækker opskrift på en sandwich inde på bloggen Kayotic Kitchen og satte mig for at det skulle menuen stå på i aften og her er så resultatet:


Selvfølgelig vil jeg også gerne dele opskriften (oversat til dansk) med jer og sige en tak til Kay og hendes fantastiske kulinariske sind - min mand sagde endda "hvad skal du så med Jamie Oliver???" Han er fan af Kay og ikke Jamie...

Jayden's Sandwich

En rest kylling (jeg havde kyllingebryst tilbage efter en hel kylling)
Bredbladet persille - efter temperament
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche (original opskrift siger yoghurt)
1 tsk. kød og grill krydderi fra Knorr + ½ tsk. paprika + 1 knsp. cayennepeber (original opskrift siger 1/4 tsk. cajun krydderi)
50g ost (jeg brugte emmentaler)
1 forårsløg
salt
peber

Put kylling, persille, hakket forårsløg, salt og peber i foodprocessoren.
Bland mayonnaise, cremefraiche og krydderier godt sammen og hæld det over i foodprocessoren til de andre ingredienser og kør det til det hele er blandet godt og du synes det har en god konsistens.

Serveres mellem to stykker brød efter egen smag.

Bon appetit...

Kommentarer

Andre har også læst