Solrig Søndag

Tidlig morgenmad hos svigerbedste og en dejlig gåtur hjem bagefter i høj solskin (dog tilsat en smule blæst) det var, hvad der ventede os på denne søndag... I morgen begynder hverdagen atter igen og jeg skal til møde med anden aktør - jeg skal fortælle dem, at jeg har fået job! Jeg har fået tilbudt en fuldtidsstilling hos Lilly med start fra 1. maj og frem til efteråret. Det jeg så skal diskutere med dem i morgen er løntilskud. Jeg har nemlig fået stillingen, fordi en af pigerne dernede er blevet sygemeldt og så er det jo alt andet lige dejligt nok, at de kan få mig lidt billigere end normalt. Jeg glæder mig super meget til at starte og jeg er sikker på, at det bliver en god sommer!

Weekenden er gået med at lave scrapbook portefolie over mine kagekreationer, så jeg har et flot album at vise frem, når jeg får kagekunder indenfor døren. Jeg har allerede 2 kagebestillinger og en prøvesmagning i kalenderen og jeg er super spændt! 

I dag skal jeg så bestræbe mig på at få gjort rent, lavet roser og så ryddet op i mit kagegrej - det roder så forfærdelig og jeg kan næsten ikke finde noget, så det er vidst på tide... mon ikke der også sniger sig en film ind i aftenens løb, når vi nu skal have så rørende nem aftensmad, som kartoffelmos med bacon jo er...

Jeg så forresten en film i går - Julie & Julia - den kan varmt anbefales og den satte lidt nogle idéer i gang i hovedet på mig og gav mig et tip til en anden måde at bruge en blog på... det kunne være ret fedt - se traileren HER og se selv, hvad jeg mener.

Kommentarer

Andre har også læst