søndag den 2. januar 2011

Et nyt år og snart hverdag igen...

Nu er det vidst også på tide, jeg lige får sagt GODT NYTÅR herinde og lægger julekalenderen bag mig for denne gang... Jeg håber i alle er kommet rigtig godt ind i 2011 og ser frem til endnu et spændende år med denne blog (og de 2 andre) og til at følge med i, hvad der sker hos jer andre. Vi lagde 1. januar ud med en lækker brunch, da manden stod op:


Vi kom godt og hyggeligt ind i det nye år og jeg fik da også lavet lidt lækkert til aftenen. Min opgave var nemlig at stå for desserten og for kransekagen:
Desserten bestod af Hvid chokolademousse med brombærsylt i bunden, daim krymmel på toppen og chokoladestænger... Det var manden der valgte denne dessert, for den er han helt vild med... (opskrift følger en af de nærmeste dage)


Årets kransekagestykker - lavet med sprøjetepose og stjernetyl... Jeg fandt en god opskrift fra "Det søde liv" som jeg ville prøve og tænkte at det ikke kunne skade, at de kom til at se lidt anderledes ud, end hvad man er vant til... Synes nu de blev finde og smagte vidunderligt! Jeg prøvede jo at lave kransekagetårnet sidste år, men det var ALT for bøvlet at stå med i år, så det blev til stykker i stedet.

Til sidst en lille overraskelse, som jeg var ret stolt af og synes var SÅ lækkert: LAKRIDSTRØFLER...


Jeg har godt nok fået opskriften fra en anden blogger og den skulle selvfølgelig afprøves - jeg vil opfordre jer til at gøre det samme, hvis i bare er det mindste lakridstossede... Opskriften findes her: Piskeriset og tak for lån af den... De vakte stor glæde, manden synes nu de var lige kvalme nok, så han spiste kun 2...

Mellem jul og nytår, skulle vi bare have lidt nemt og ikke-julet mad, så jeg fik serveret dette i juledagene:

Laksedeller med rösti og gulerodssalat
Krydret kyllingefilet med ris, karrysauce og blandet salat...

Håber det kunne inspirere lidt til noget i det nye år... Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...