Det skulle være en nem, men lækker aftensmad i går og en af mine ynglingsopskrifter fra Baronesse Caroline Flemmings første kogebog kom da i spil, eftersom det jo skulle følge temaugen. En klassisk Carbonara, den kommer man vidst ikke udenom ved et besøg til Italien, så på menuen med den og hvor var det dog syndigt godt! Her får i så opskriften uden billeder, for jeg havde hænderne lidt for fulde i går aftes og glemte fuldstændig kameraet i virvaret.
Pasta Carbonara a'la Baronessen
Pasta Carbonara a'la Baronessen
Til 4 personer skal du bruge:
500 g pasta (skruer, spaghetti, hvad enten du har lyst til)
10 skiver bacon i skiver
1 spsk olivenolie
2,5 bægre pasteuriserende æggeblommer
1 dl piskefløde, fløde 38%
125 g parmesan, revet
10 skiver bacon i skiver
1 spsk olivenolie
2,5 bægre pasteuriserende æggeblommer
1 dl piskefløde, fløde 38%
125 g parmesan, revet
Kog pasta i saltet vand efter pakkens anvisning.
Steg baconen i olivenolien, når bacon er sprød, knuses den i små stykker.
Pisk æggeblommer, fløde og parmesan sammen i en skål. Når pastaen er kogt, vendes den straks sammen med bacon og æggemassen.
Smag til med salt og peber.Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...