torsdag den 24. marts 2011

Italiensk/græsk uge - dag 3 Pasta Carbonara a'la Baronessen

Det skulle være en nem, men lækker aftensmad i går og en af mine ynglingsopskrifter fra Baronesse Caroline Flemmings første kogebog kom da i spil, eftersom det jo skulle følge temaugen. En klassisk Carbonara, den kommer man vidst ikke udenom ved et besøg til Italien, så på menuen med den og hvor var det dog syndigt godt! Her får i så opskriften uden billeder, for jeg havde hænderne lidt for fulde i går aftes og glemte fuldstændig kameraet i virvaret.

Pasta Carbonara a'la Baronessen

Til 4 personer skal du bruge:

500 g pasta (skruer, spaghetti, hvad enten du har lyst til)
10 skiver bacon i skiver
1 spsk olivenolie
2,5 bægre pasteuriserende æggeblommer
1 dl piskefløde, fløde 38%
125 g parmesan, revet
Kog pasta i saltet vand efter pakkens anvisning.
Steg baconen i olivenolien, når bacon er sprød, knuses den i små stykker.
Pisk æggeblommer, fløde og parmesan sammen i en skål. Når pastaen er kogt, vendes den straks sammen med bacon og æggemassen.
Smag til med salt og peber.

Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...