Egentlig blev jeg jo inspireret af kartoffelpizzaen fra en opskrift i 'Funky Hverdagsmad', men da jeg ikke lige havde tortillas hjemme og det jo skulle være autentisk italiensk, så valgte jeg altså at lave pizzabund from scratch. Jeg glemte også et kort øjeblik, at der skulle bruges frisk mozzarella dagen før, så jeg måtte jo lige prøve med den originale opskrift plus mit twist.
Pizza næsten Bianco
Pizza næsten Bianco
300 g kartofler (kartoffel)
125 g mozzarella, frisk (1 kugle)
30 g parmesan, revet
1 spsk. rosmarin
0,5 tsk salt
0,5 g peber, sort
2 spsk. pizzasauce, bon appetit
125 g mozzarella, frisk (1 kugle)
30 g parmesan, revet
1 spsk. rosmarin
0,5 tsk salt
0,5 g peber, sort
2 spsk. pizzasauce, bon appetit
Fyld til 1 stk. Pizzabund a'la Jamie Oliver
Kog kartoflerne aldente og køl dem af.
Tænd ovnen på 250 grader og lad en plade blive i ovnen.
Skær kartofler samt mozzarella i skiver. Smør pizzasauce ud på bunden og anret herpå kartoffel- og mozzarellaskiverne drys med parmesan og krydr med salt og peber.
Bag pizzaen i den nederste tredjedel af ovnen til den er gylden og sprød i skorpen.
Bon appetit...
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...