torsdag den 24. marts 2011

Pizza næsten Bianco - Italiensk/græsk uge - dag 3 frokost

Egentlig blev jeg jo inspireret af kartoffelpizzaen fra en opskrift i 'Funky Hverdagsmad', men da jeg ikke lige havde tortillas hjemme og det jo skulle være autentisk italiensk, så valgte jeg altså at lave pizzabund from scratch. Jeg glemte også et kort øjeblik, at der skulle bruges frisk mozzarella dagen før, så jeg måtte jo lige prøve med den originale opskrift plus mit twist.

Pizza næsten Bianco
300 g kartofler (kartoffel)
125 g mozzarella, frisk (1 kugle)
30 g parmesan, revet
1 spsk. rosmarin
0,5 tsk salt
0,5 g peber, sort
2 spsk. pizzasauce, bon appetit
Fyld til 1 stk. Pizzabund a'la Jamie Oliver

Kog kartoflerne aldente og køl dem af.
Tænd ovnen på 250 grader og lad en plade blive i ovnen.
Skær kartofler samt mozzarella i skiver. Smør pizzasauce ud på bunden og anret herpå kartoffel- og mozzarellaskiverne drys med parmesan og krydr med salt og peber.
Bag pizzaen i den nederste tredjedel af ovnen til den er gylden og sprød i skorpen.

Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...