lørdag den 14. maj 2011

Helstegt kylling med pastasalat

Min veninde Carina i Sverige spiser hele tiden kylling og ELSKER det, men det lyder til at hendes kæreste er ved at være ret træt af det... Jeg synes nu også nok, at man kan få for meget kylling, men én til to gange om ugen er helt ok for mig, så i denne uge stod der også 2xkylling på vores menu herhjemme.

Der var tilbud på en stor lækker kylling i Føtex og så var det jo ligesom oplagt at vælge sådan en krabat fremfor brystfilet, når det nu skulle række til flere måltider og det har det sandelig også gjort! Aftensmad til to, sandwich til to og så min frokost også - og der er stadig en hel halv kylling endnu! Det er utroligt!

Denne gang ville jeg prøve noget nyt, for jeg havde ikke flere stegeposer, så jeg krydrede kyllingen med salt, peber og grillmix krydderi og så stoppede jeg kyllingen med appelsinbåde og friske krydderurter (rosmarin og persille) og kødet blev noget så skønt! Carina har anbefalet mig at prøve at pensle kyllingen med smeltet smør, for at få det optimale sprøde skind og så langtidsstege kyllingen i 2-2½ time, så det må jeg prøve næste gang, men det her var nu heller ikke så ringe endda. Kyllingen var lækker og slet ikke tør på nogen måde, så det kan anbefales at fylde kyllingen ud med et eller andet. Det er jo kun fantasien der sætter grænser...

Pastasalaten var bare en hjemmegjort opskrift og der er da vidst heller ingen regler, når det kommer til sådan noget, men i får lige min opskrift alligevel:

Pastasalat a'la Agnethe
2 pers.

100g tørret pasta (skruer, spaghetti eller hvad du bryder dig om)
½ grøn peberfrugt
½ dåse majs
1 håndfuld blandet salat
2 groftrevne gulerødder

Kog pastaen i rigeligt vand med salt og forbered imens resten af ingredienserne og bland dem sammen. Når pastaen er kogt færdig (al dente), gives det et chok under den kolde hane, så det køles ned og ikke koger mere og vendes sammen med de øvrige ingredienser og serveres straks.

Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...