søndag den 1. maj 2011

Nem aftensmad del 1

Nogle gange skal det bare være nemt med aftensmaden til hverdag, men det er jo ikke ensbetydende med at man behøver gå på kompromis med lækkerhedsfaktoren i det man servere!

Mit nem aftensmad koncept går ud på, at aftensmaden skal være hurtig at smække sammen, med få ingredienser til en forholdsvis overkommelig pris og smage som et lille stykke af himlen... Ja okay det er måske en overdrivelse, men det behøver da ikke være den evindelige kartofler og sovs eller ris og kylling, der ryger på bordet hele tiden - spice it up derhjemme! Jeg snupper opskrifter hist og pist fra, som jeg støder på i hverdagen, som jeg selv har lyst til at teste eller eksperimentere med, når det skal gå hurtigt og poster selvfølgelig resultatet og billeder herinde til alle jer, som selv har lyst til at prøve kræfter med det. Håber i har lyst til at følge denne lille serie og her kommer det første indlæg:

Tortellini med tomat og basilikum
Til 4 personer:

2 pk Tortellini á 250g
4-6 fed hvidløg
400g hakkede tomater (jeg brugte øko fra dåse, da tomater ikke smager af en dyt udenfor sæson)
basilikumsblade
Friskrevet parmesan (færdigrevet fungere også fint og er billigere)
2 spsk. olivenolie
salt

Varm olien op i en gryde eller høj pande, svits hakket eller revet hvidløg uden at det tager farve. Tilsæt tomaterne og lidt salt. Lad det hele simre i 10-15 minutter (hæld evt. lidt vand ved) og tilsæt derefter basilikumsbladene revet i mindre stykker.
Kog imens pastaen efter pakkens anvisning og hæld den sammen med saucen. Serv'er med friskhakket basilikum og revet parmesan på toppen...

Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...