fredag den 13. maj 2011

Nem aftensmad del 2

Taco Night! For mig er der ikke noget nemmere end lige at snitte salat og grønsager, hælde noget kød med krydderier på panden og varme nogle skaller - det går hurtigt og smager fantastisk!

Selvfølgelig ville nogle argumentere for at det ikke er vildt sundt og liiidt for nemt, når man bare hiver posen med taco-spice, glasset med den færdiglavede tacosauce og skallerne ned fra hylden i supermarkedet, men det synes jeg altså også der skal være plads til indimellem. Skal det være helt specielt, står jeg selv og laver krydre kødet fra bunden, laver en lækker tacosauce med friske tomater osv. men i den travle hverdag, kan det altså godt være lidt svært at finde tid til... Selvom det meste er færdiglavet, så er der jo ingen der siger, at man ikke selv kan tilsætte ekstra af det man kan lide - fx lave en lækker guacamole selv (som jo ikke tager oceaner af tid) putte lidt andre grønsager i end de traditionelle tomater, agurker og salat - det er trods alt kun fantasien der sætter grænser for Taco Night...

Her er indholdet af min Taco Night:

500g hakket oksekød (max 10-12%)
1 pose taco spice mix
1 glas tacosauce mild eller medium efter smag
Taco-skaller
Revet mozzarella (en god en af slagsen)
Iceberg salat
Solmodne tomater (betyder at du ikke skal lave det i vinterhalvåret for der er tomaterne ALT for kedelige!)
Agurk

Kødet steges og tilsættes taco spice mix og 1 dl vand - hold derefter kødet varmt over lav varme.
Snit salaten og skær tomater og agurker i tern.
Anret tacosauce, salat, tomater, agurk og ost i små skåle og hæld kødet op i en serveringsskål.
Varm til sidst tacoskallerne og server det hele straks.

Bon appetit...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...