Gå videre til hovedindholdet

Kyllingesuppe med carpelli d'angelo - nem aftensmad del 9

Som jeg skrev i sidste blogpost så fik jeg i sidste uge lavet en fabelagtig suppe, som jeg gerne vil dele med jer alle... Opskriften er fra en kogebog jeg fik af min søde veninde Maria om Pasta og jeg ELSKER den... Den er fyldt med gode og lette opskrifter og derfor vil denne lækre suppe også høre ind under nem aftensmad serien...

Jeg har haft store udfordringer med at lave gode supper fra bunden. Ofte har de været underkrydret og ikke smagt helt så godt, som man kunne tænke sig til. Om det har været min tilberedning eller fordi jeg bare ikke kunne læse opskriften godt nok er jeg ikke sikker på, men jeg synes at stimen er begyndt at vende...
Så jeg vil da også gerne dele min succes med jer og håber i får en lige så god oplevelse med denne suppe, som jeg har haft...

Kyllingesuppe med Carpelli d'angelo
Til 6 personer skal du bruge:

1½ liter kyllingefond (jeg brugte Fond du Chef fra Knorr, da jeg ikke lige havde overskud til at lave min egen...)
125g kyllingebrystfilet i tynde strimler
3 æg
2 spsk. persille, finthakket
Salt og peber
Solsikkeolie til at pensle med
125g tørret carpelli d'angelo (tørret tynd båndpasta)

Bring kyllingefonden i kog i en stor tykbundet gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.

Pisk i mellemtiden æggene sammen med persillen i en lille skål og krydr med salt og peber. Pensl en slip-let pande med olie og varm den op. Hæld halvdelen af æggemassen på panden fordel det jævnt og steg omeletten i 2-3 min eller til den er stivnet overalt. Sæt til side på en tallerken og gentag processen med resten fa æggemassen.

Tilsæt pastaen til suppen, bring gryden tilbage i kog og lad det koge videre i 5 min. eller til pastaen er næsten færdig. Rul omeletten sammen og skær tynde strimler af den. Tilsæt omeletstrimlerne til suppen og smag til med salt og peber. Varm suppen igennem i et par minutter, hæld den op i varme suppeskåle og server straks...

Bon appetit...

Kommentarer

  1. Mums - det ser godt nok let og lækkert ud! Det må vist hellere i inspirationsmappen :o)

    SvarSlet
  2. Tak søde - det skal du være velkommen til at gøre :) Skal også snart ind og se hvad du har i den mappe jo!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh