søndag den 8. januar 2012

Jeg har taget springet...

... og lavet endnu en blog...

Den nye blog hedder MadMama og kommer til at handle udelukkende om baby og børnemad og hvad det nu indebærer.
Bloggen udspringer af, at jeg selv for nu snart 6 måneder siden havde en baby, som skulle starte på introduktion til fast føde og jeg havde ingen idé om, hvad man kunne give sin baby af forskellige slags mos og grød osv... Jeg kunne også fornemme, at andre nybagte mødre stod lidt det samme sted, når de skulle stifte bekendtskab med det samme og hjælpsom som jeg nu er, ville jeg gerne komme andre i denne situation til assistance. Bloggen er dedikeret til alle de mødre, som gerne vil have lidt inspiration og tips til jeres babys og børns mad i hverdagen...

Har du lyst til at følge min nye blog, kan du læse med her: MadMama 

Rigtig god søndag...

6 kommentarer:

 1. Lige hvad jeg står og mangler! Jeg er i gang med at forsøge at få Ronja til at spise grød og det er godt nok en jungle!

  SvarSlet
 2. Hejsa Lone
  Det er jeg virkelig glad for at høre! Så må jeg hellere komme i gang med skriveriet, så der er noget inspiration at hente, for som du siger, så er det en jungle at finde rundt i al den grød og mos!

  SvarSlet
 3. Hejsa Kristine
  Tusind tak skal du have :)

  SvarSlet
 4. Det er en god ide - jeg ville ønske at der havde været sådan en, da jeg have så små børn.

  SvarSlet
 5. Anne, Tusind tak skal du have - jeg synes også at behovet er der i hvert fald for førstegangsmødre, men måske andre også har brug for lidt inspiration og det hul vil jeg da også gerne fylde :)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...