Gå videre til hovedindholdet

Ny konkurrence - julekort-kit

Siden vinderen af julekonkurrencen ikke har meldt sig, tænkte jeg, at jeg ville gøre det til en dejlig januar konkurrence og selvfølgelig inkludere deltagerne i den første konkurrence automatisk...

Præmien kan du jo så bruge til næste jul, det er nemlig:


Et Gør-det-selv julekort-kit med kuverter...

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at dele dine kort-skriver-traditioner med os andre - skriver du julekort, fødselsdagskort m.v. hvert år og sender til familie og venner og får du selv mange retur?

Konkurrencen afsluttes og vinderen trækkes d. 31/1 - 2012 kl. 20.00... 

Der vil blive trukket lod blandt alle de, som har været så søde at dele med os andre og husk at skrive din e-mail adresse også, så får vinderen direkte svar.

Kommentarer

 1. Jeg vil da godt dele lidt ud af mine traditioner.
  Jeg skriver julekort hvert år - ikke så mange, knap 10 vil jeg tro, men jeg hygger mig med det. Jeg får nogenlunde det samme antal retur - lidt færre måske.
  Jeg ville ønske jeg hvert år kunne sende kort afsted, som jeg selv havde lavet, og det lykkedes da også sidste år. Men nogle år, er tiden bare ikke til det.
  Hvis jeg vinder denne give-away, så vil grunden da i hvert fald være lagt, til at få lavet dette års julekort i god tid :-)
  Sidste år blev udsmykningen på kortene udgjort af papirmosaikker og glimmer - enkle at lave, men ganske fine faktisk. Tidligere år har jeg puslet en del med tepose-foldning - flotte, men noget mere tidskrævende.
  Jeg står som oftest også for selv at kreere fødselsdagskort etc. - og familien er også gæade modtagere, hvis jeg vælger at have en lille portion kort med som værtindegave.

  Håbefulde hilsner
  fra Mira

  SvarSlet
 2. ...og så glemte jeg min mailadresse :-S

  Den kommer her: mira.moller@gmail.com

  Hilsen Mira

  SvarSlet
 3. Tak for dit bidrag Mira - hvor er det rigtig dejligt at læse om dine traditioner omkring at skrive kort...

  SvarSlet
 4. Jeg vil lige liste de "overførte" deltagere fra konkurrencen kørte tilbage i december her:

  1: Stine
  2: Helle
  4: Ria-K
  5: cs
  6: Ann Weiss
  7: Malene R

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh