tirsdag den 10. januar 2012

Ny konkurrence - julekort-kit

Siden vinderen af julekonkurrencen ikke har meldt sig, tænkte jeg, at jeg ville gøre det til en dejlig januar konkurrence og selvfølgelig inkludere deltagerne i den første konkurrence automatisk...

Præmien kan du jo så bruge til næste jul, det er nemlig:


Et Gør-det-selv julekort-kit med kuverter...

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at dele dine kort-skriver-traditioner med os andre - skriver du julekort, fødselsdagskort m.v. hvert år og sender til familie og venner og får du selv mange retur?

Konkurrencen afsluttes og vinderen trækkes d. 31/1 - 2012 kl. 20.00... 

Der vil blive trukket lod blandt alle de, som har været så søde at dele med os andre og husk at skrive din e-mail adresse også, så får vinderen direkte svar.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil da godt dele lidt ud af mine traditioner.
  Jeg skriver julekort hvert år - ikke så mange, knap 10 vil jeg tro, men jeg hygger mig med det. Jeg får nogenlunde det samme antal retur - lidt færre måske.
  Jeg ville ønske jeg hvert år kunne sende kort afsted, som jeg selv havde lavet, og det lykkedes da også sidste år. Men nogle år, er tiden bare ikke til det.
  Hvis jeg vinder denne give-away, så vil grunden da i hvert fald være lagt, til at få lavet dette års julekort i god tid :-)
  Sidste år blev udsmykningen på kortene udgjort af papirmosaikker og glimmer - enkle at lave, men ganske fine faktisk. Tidligere år har jeg puslet en del med tepose-foldning - flotte, men noget mere tidskrævende.
  Jeg står som oftest også for selv at kreere fødselsdagskort etc. - og familien er også gæade modtagere, hvis jeg vælger at have en lille portion kort med som værtindegave.

  Håbefulde hilsner
  fra Mira

  SvarSlet
 2. ...og så glemte jeg min mailadresse :-S

  Den kommer her: mira.moller@gmail.com

  Hilsen Mira

  SvarSlet
 3. Tak for dit bidrag Mira - hvor er det rigtig dejligt at læse om dine traditioner omkring at skrive kort...

  SvarSlet
 4. Jeg vil lige liste de "overførte" deltagere fra konkurrencen kørte tilbage i december her:

  1: Stine
  2: Helle
  4: Ria-K
  5: cs
  6: Ann Weiss
  7: Malene R

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...