onsdag den 18. februar 2015

Babygirl fik sit navn...

og med sådan en stor begivenhed følger der selvfølgelig også gaver...

Lille Laura fik denne lille samling af gaver:


T-shirten er en en re-fashion fra en Holly's heldragt, som Theresa har haft og ikke brugt særligt meget. Dog nok til at hun havde fået pletter på den, så den ikke kunne gives videre til brug. Jeg synes det var synd og skam, at så fin en dragt ikke stadig godt kunne få et formål, så jeg satte lidt indkøbt rib i ærmerne og forneden og vupti blev det til en fin sommer t-shirt.


Hagesmække er næsten gået hen og blevet en fast bestanddel af hjemmelavede barsels- eller dåbsgaver jeg giver og dette var ingen undtagelse og lige i de rette farver fik jeg at vide...


Elefanten lå allerede og var klippet og zig-zagget, så den skulle have have en hale, syes sammen og have øjne. Så var den klar til at få et nyt hjem hos Laura...


Så håber jeg bare, at det hele faldt i god jord...

5 kommentarer:

 1. Synes lige du skal vide, at elefantens højre øre dagligt bliver brugt til enten at nulre eller også til at lægge over øjnene til sengetid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg bare så glad for at høre Gitte! Det er virkelig rart, når de gaver man giver også bliver brugt :D

   Slet
  2. Det gør de - flittigt :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak :D Jeg har fået at vide, at den faldt i rigtig god jord også ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...