torsdag den 12. februar 2015

4 år...

I tirsdags var det 4 år siden denne lille fyr kom til verden:


En lille bitte splejs som i dag er vokset til en stor dejlig dreng!

4 år, jeg forstår slet ikke hvor al den tid er blevet af og ikke mindst hvor meget Elias har udviklet sig. Hans sprog er blevet så fint, han mestre det der med at lægge puslespil, spiller spil (beregnet til skolebørn) på computeren og tablet uden problemer og ja så staver han rigtig fint, kan hele alfabetet både på dansk og engelsk og så er han bare helt igennem en glad dreng.

Jeg overraskede ham i børnehaven med lækkerier på dagen og de blev absolut rigtig godt modtaget.


Børnehaven ser gerne, at vi ikke tager noget alt for usundt med, når der fejres fødselsdag, men det er okay at tage kage med. Jeg synes bare ikke, at Elias skulle have kage med denne dag, fordi han ti gange hellere vil have gulerodsboller. Så det blev det til og endda en version med revet æble i også. De var lækre og perfekte! Og behøver jeg at sige, at båndet omkring var et hit?! Børnene blev også vildt glade for, at de måtte beholde det lille perleflag, der fulgte med og Elias synes det var sjovt at dele ud.


Elias fik også en lille gave af børnehaven - en ballonfisk! Elias elsker balloner, så da han også fik hele to balloner til at tage med hjem var hans lykke gjort. Så efter der var spist boller og madpakker gik vi hånd i hånd hjem med to balloner efter os i blæsevejr, høj sol og godt humør. Vi nød, at have hele eftermiddagen for os selv inden far og Theresa kom hjem...

Det var en dag helt i Elias' ånd og han faldt hurtigt i søvn den aften...

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de 4 år søde Elias. Det lyder som om i havde en dejlig dag. Ville også blive glad for så lækre boller og kunne dele med vennerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karin :D Det var en rigtig god dag og han nød det rigtig meget!

   Slet
 2. Stort forsinket tillykke med den skønne dreng! Det ligner, at han havde en skøn dag <3

  Jeg er i øvrigt ret vild med han pirat-trøje - den er der også en, der har herhjemme :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Camilla :D Det var en super hyggelig og afslappet dag for ham - lige det han havde behov for.

   Jah, den er SÅ fin den trøje, så forstår da udmærket, at den også er i garderoben hjemme hos jer. Og så var den jo billig! ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...