mandag den 2. marts 2015

Fastelavn - klokkeblomst blev det ikke helt...

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, så er det nok ikke en lille prinsesse-pige jeg har fået mig... Hun er i hvert fald ikke ovenud begejstret for tyl eller hår-pynt, så er det sagt! Bare se her:
1,2,3 og vupti, så var den irriterende tyl-ting kringet af og så kunne verden igen fortsætte som før tossede mor proppede hende i den!

Klokkeblomst var inspirationen, men jeg ville ikke give Theresa en decideret kjole på (læs: gad ikke sy den) og det skulle være noget der var nemt at komme ind og ud af og som kunne fungere som almindeligt tøj efter fastelavn var overstået...

Så det blev til en lille skovfe med vinger og hele pivtøjet og som i kan se ovenfor, så blev det til en body med piping ved ærmerne og kraven er af filt.

Hovedpynt blev det også til, men igen - det er altså ikke et hit endnu!

Og det blik vi fik, da vi havde fået hende udstyret ovre i legestuen med alt tilbehør var bare SÅ sigende...


SERIOUSLY??? 10 minutter efter vi var gået fik vi et billede fra dagplejemor, hvor både hårbånd og vinger var forsvundet...

Vingerne er lavet af noget blødt tykt ståltråd fra Søstrene Grene og så har jeg syet tyl med guldstjerner på og sat et bånd af filt over samlingen og syet det sammen omkring den. Der er syet resten af elastikken fra hårbåndet i filtbåndet som skulderstropper til at holde vingerne på plads.

Bodyen er syet efter et mønster fra Ottobre. Bodyen er syet af noget lækker grøn stretch velour, som jeg har haft liggende længe, men som også er købt som en rest i Stof 2000.

Hårbåndet er lavet i fri-hånd med en lækker blød elastik, påsyet tyl og en applikationssommerfugl. Alle dele er købt i Stof 2000, samt tyl i grøn og pallietstof i hvidt med sølv-pallietter.

Det var så den fastelavn... mon jeg allerede skal gå i gang med at planlægge til næste år nu???

4 kommentarer:

 1. hun er da så fin, men det er tydeligt at hun ikke helt er med på den :D Og de små piger har jo sin egen vilje - det kender jeg bestemt til ;) Her har vi så to som ikke kan leve uden prinsesekjoler ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann :D
   Jah, jeg skal nok også lige øve mig lidt i det der med at have en pige, for det er virkelig anderledes end at have en dreng! Ihh et temperament og en vilje!
   Men jeg tror det er tyl hun er modstander af, for da hun havde en jersey-nederdel på forleden, var der ikke spor med at tage den af. Den fik lige så fint lov til at blive på plads :D

   Slet
 2. Haha - hvor er hun sød! Jeg elsker billedet, hvor hun går væk i hvad der ligner protest <3

  Det er nu ikke altid så let med de børn og udklædning, men mon ikke det bliver bedre en dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :D Jah synes nu også hun var vældig sød og det var i protest hun gik - hun havde lige fået fyldt sin morgenmadsskål op for anden gang og gad bestemt ikke vores pjat!
   Åhh det håber jeg, men hvis hun ikke arter sig næste år, så kommer hun i sin storebrors pindsvine-dragt! :P

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...