Gå videre til hovedindholdet

Fastelavn - klokkeblomst blev det ikke helt...

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, så er det nok ikke en lille prinsesse-pige jeg har fået mig... Hun er i hvert fald ikke ovenud begejstret for tyl eller hår-pynt, så er det sagt! Bare se her:
1,2,3 og vupti, så var den irriterende tyl-ting kringet af og så kunne verden igen fortsætte som før tossede mor proppede hende i den!

Klokkeblomst var inspirationen, men jeg ville ikke give Theresa en decideret kjole på (læs: gad ikke sy den) og det skulle være noget der var nemt at komme ind og ud af og som kunne fungere som almindeligt tøj efter fastelavn var overstået...

Så det blev til en lille skovfe med vinger og hele pivtøjet og som i kan se ovenfor, så blev det til en body med piping ved ærmerne og kraven er af filt.

Hovedpynt blev det også til, men igen - det er altså ikke et hit endnu!

Og det blik vi fik, da vi havde fået hende udstyret ovre i legestuen med alt tilbehør var bare SÅ sigende...


SERIOUSLY??? 10 minutter efter vi var gået fik vi et billede fra dagplejemor, hvor både hårbånd og vinger var forsvundet...

Vingerne er lavet af noget blødt tykt ståltråd fra Søstrene Grene og så har jeg syet tyl med guldstjerner på og sat et bånd af filt over samlingen og syet det sammen omkring den. Der er syet resten af elastikken fra hårbåndet i filtbåndet som skulderstropper til at holde vingerne på plads.

Bodyen er syet efter et mønster fra Ottobre. Bodyen er syet af noget lækker grøn stretch velour, som jeg har haft liggende længe, men som også er købt som en rest i Stof 2000.

Hårbåndet er lavet i fri-hånd med en lækker blød elastik, påsyet tyl og en applikationssommerfugl. Alle dele er købt i Stof 2000, samt tyl i grøn og pallietstof i hvidt med sølv-pallietter.

Det var så den fastelavn... mon jeg allerede skal gå i gang med at planlægge til næste år nu???

Kommentarer

 1. hun er da så fin, men det er tydeligt at hun ikke helt er med på den :D Og de små piger har jo sin egen vilje - det kender jeg bestemt til ;) Her har vi så to som ikke kan leve uden prinsesekjoler ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann :D
   Jah, jeg skal nok også lige øve mig lidt i det der med at have en pige, for det er virkelig anderledes end at have en dreng! Ihh et temperament og en vilje!
   Men jeg tror det er tyl hun er modstander af, for da hun havde en jersey-nederdel på forleden, var der ikke spor med at tage den af. Den fik lige så fint lov til at blive på plads :D

   Slet
 2. Haha - hvor er hun sød! Jeg elsker billedet, hvor hun går væk i hvad der ligner protest <3

  Det er nu ikke altid så let med de børn og udklædning, men mon ikke det bliver bedre en dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :D Jah synes nu også hun var vældig sød og det var i protest hun gik - hun havde lige fået fyldt sin morgenmadsskål op for anden gang og gad bestemt ikke vores pjat!
   Åhh det håber jeg, men hvis hun ikke arter sig næste år, så kommer hun i sin storebrors pindsvine-dragt! :P

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo