torsdag den 12. marts 2015

Stop spild af mad - frokost eller nem aftensmad...

Nårh, det er er skam bare lige noget jeg har bikset sammen.... Hvor tit har du ikke hørt den eller selv sagt det, når folk har spurgt dig om en lækker ret du har lavet eller serveret? Jeg er RIGTIG slem til at sige det og det er ikke fordi, jeg vil give nogen dårlig samvittighed over, at de ikke lige kan bikse sådan noget sammen eller for at være blæremås, men ofte ER det altså bare lige noget, jeg har bikset sammen! Tag nu den her ret:


Den blev til en dag sidste på måneden, hvor alt hvad jeg havde at gøre godt med var rester fra køleskabet og tørvarelageret: pasta, lidt krydderi, en frankfurter, 1 dl madlavningspiske, ½ bakke champignoner og lidt friske cherrytomater. Jeg tænkte (som jeg altid gør) at fløde kan gøre alt endnu mere lækkert, så jeg stegte pølserne, kom champignonerne på alt imens pastaen kogede lystigt ved siden af. Jeg tilsatte madlavningsfløden til stegepanden, krydrede med lidt tørret timian og blandede til sidst den kogte, drænede pasta i. Cherrytomater i både på toppen og så har du et slidt (måske knapt så sundt) måltid, der kan bruges både til frokost og til aftensmad. Det tog mig rundt regnet 20-25 minutter fra start til slut!


Det er bestemt noget jeg skal blive bedre til at gøre, for når pengene er små, så kan man komme langt på at få tømt køleskab og fryser én gang for alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...