Gå videre til hovedindholdet

Om at komme til overfladen...

Er det ikke typisk! Lige som foråret rammer Danmark, så går jeg og min familie ned med en omgang influenza - ikke på skift, men på samme tid!

Sidste tirsdag var jeg så heldig, at jeg skulle til samtale i Hjørring (desværre var jeg ikke så heldig at få jobbet, men fik at vide, at der kommer andre stillinger deroppe inden længe) og jeg havde kørt på pumperne fordi Theresa og Elias fik virkelig høj feber begge to i weekenden. Vi var så begge hjemme med dem mandag og mens jeg var af sted tirsdag var Thomas alene med de små. Han tog så på arbejde, da jeg kom tilbage fra Hjørring, så da luften gik af ballonen tirsdag aften, var jeg ramt af feber og snot i lange baner.

Jeg måtte dog mande mig op og have Theresa hjemme onsdag for hun var stadig ikke frisk. Elias kom af sted i børnehave, men blev ringet hjem igen omkring middagstid, fordi han simpelthen bare var så træt. Jeg kunne ikke rigtig gå nogen steder pga. dårligdom, så Thomas måtte bruge sin frokostpause på at hente Elias og bringe ham hjem for så at tage på arbejde igen. Det var en vildt hård dag!

Torsdag gik Thomas også ned med høj feber og ingen af os havde kræfterne til at komme ud for at aflevere Elias, så han måtte endnu en gang blive hjemme til trods for, at han var ovre sin sygdom. Theresa skrantede stadig og ville kun hænge på mor. Det fortsatte fredag og endelig i lørdags var der bedring i sigte. Begge børn var super friske og vi voksne var så meget ovenpå, at vi da godt lige kunne mønstre en tur på legepladsen i det fine vejr, når vi så bare kunne tage en lur bagefter... Så vores weekend gik stille og roligt og helt uden de store udskejelser, så vi igen kunne være fit for fight mandag.

Begge børn kom af sted, men vi har stadig efterchokket af sygdom i kroppen alle mand. Jeg hoster som en der har kæderøget i 40 år og resten af familien kan ikke rigtig slippe snuen. Det var ikke lige det jeg forbandt med at komme ovenpå og hilse foråret velkommen!

Men nu er jeg lidt klar til at blogge igen og de af jer, som har fulgt med på IG, har også set, at jeg har luftet symaskinen i den forgangne uge... jeg håber, at jeg lige kan nå at køre en kjole igennem til mig selv også inden ugen er omme, men det her hosteri tager godt nok pusten fra mig på alle måder...

Hvad med jer? Har i været ofre for influenzaens forårshilsen???

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh