Stop spild af mad - en lille snack...

Mig og de evindelige bananer...

Det er sådan, at når jeg selv er ude og handle, så køber jeg kun en lille pose bananer, så er der en til hver dag til Elias' madpakke og 3 til Theresa og mig i løbet af ugen. Jeg spiser ikke så mange bananer og husbonden gør slet ikke.

Men når jeg sender min kære mand i byen for at købe ind, så kommer han altid hjem med mindst 10 bananer, fordi de er på tilbud. Logikken er jo klar, men hvis jeg ikke får dem brugt allesammen og de ender med at blive klamme at se på, så skal jeg til at være kreativ for at få dem brugt! Der findes SÅ mange forslag på, hvad man kan gøre med de her alt for modne bananer. Personligt bryder jeg mig ikke om overmodnet bananer i smoothies, men de kan fint ryge i bagværk, så ofte fryser jeg dem ned, hvis jeg ikke lige står og skal bage noget nu her.

Ellers bliver det nogle gange til en lille snack i form af bananpandekager, som også kan bruges til morgenmad dagen efter til Theresa og mig. Hun er lige så madglad (læs ikke kræsen) som mig og spiser som sin far, så hun skal nok hurtigt blive stor!

I søndags blev det så til de her bananpandekager, som jeg hurtigt biksede sammen og bagte mens Theresa sov til middag.


Opskriften fandt jeg hos Louises madblog, jeg blendede hele skidtet (er ikke vild med gryn i mine pandekager) og på nul komma 20 minutter, så havde jeg mig en fin stak pandekager...


De blev også vel modtaget, da den bette kom op fra sin middagslur og vi spiste dem bare som de var - eau naturel, for det var de altså søde nok til! Ej jeg puttede lige lidt hindbær coulis på en af mine dagen efter og det smagte SÅ godt! Tror sagtens man kunne bage dem, holde dem lune og spise dem til dessert med en sorbet eller is til, hvis man nu havde lyst til det... Min frøken her var i hvert fald så begejstret, at hun spiste 3 pandekager selv!


Kommentarer

Populære indlæg