Gå videre til hovedindholdet

Hvornår man ikke skal sy...

Jeg har syet en sweatshirt til mig selv... egentlig har jeg været i gang med den siden slut december, men fordi jeg har været sådan et klumrehoved hele vejen igennem processen har den irriteret og drillet mig helt vildt og det er kun en uge siden den blev færdig...


Er jeg tilfreds? Nej ikke rigtig og jeg kan godt se, at jeg skal øve mig noget mere i at få tilpasset modellerne til mig selv... Altså sweatshirten er nok et klasse eksempel på, at man ikke skal sy når:
  • der ikke er ordentligt lys til det...
  • du er for træt til at kunne se, at du har klippet blonde til den forkerte side af trøjen og først har indset det, når skidtet er syet på trøjen!
  • at du er alt for utålmodig og presset af andre ting, så syning af halsrib bliver noget møg!
Men i skal da have lov til at se min nye sweatshirt - den er bagvendt fordi den også er blevet en smule for kort til min smag på den rigtige led og så synes jeg altså ikke det var så fedt, at blonden sad på ryggen, så det kun var dem bag mig, der fik fornøjelsen af den! Egentlig burde den nok have været tagget "udklædning" i stedet for "mode"...

Kommentarer

  1. Altså hvis du ikke havde skrevet alle fejlene, så ville jeg overhovedet ikke have tænkt over det... I mine øjne ligner det en flot bluse som har en fed detalje med blonde...

    Og jeg synes bestemt ikke at den høre til kategorien. Udklædning..

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihh tusind tak! :D Det er bare så sødt af dig :) Er man ikke også altid sin egen værste kritiker ;)

      Slet
  2. Altså på billederne ser den super fin ud! :o) Men jeg skal ikke kunne sige, om du har ret i virkeligheden ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Camilla :D Jeg må nok sige, at billedet er noget taknemmelig... pasformen er ikke helt spot on, men den går vældig godt til hyggetrøje herhjemme! :D

      Slet
  3. Flot trøje Agnethe :) synes virkelig detaljen med blonden er fed!
    Du må i gang med en mere som du er tilfreds med :D :p

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Ann :D Jah, der er ikke andet for - jeg skal jo også have noget lækkert at trække i til efteråret :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh