Re-fashion til børn - fra ventekjole til børnekjole...

Jeg har fået solgt ud af langt det meste af mit ventetøj, men noget jeg overhovedet ikke kunne komme af med uanset, hvor billigt jeg satte den på til, var denne kjole:


Altså jeg synes jo selv den er SÅ fin, men måske mønstret har skræmt de fleste væk??? Anyway jeg ville ikke bare give den væk, det synes jeg, den var alt for fin og velholdt til, så jeg begyndte at splitte den ad for at finde ud af hvor meget stof, der var i den.

Det var noget af en opgave fordi den har den der snoede cross-over effekt henover brystet. Men da jeg var færdig, havde jeg da nogle anseelige stykker stof og så gik jeg på hovedet i mine mønstre til børnetøj. Jeg fandt et onion-mønster frem, som jeg slet ikke havde fået prøvet af.

Tegne, tegne, tegne. Klippe, klippe, klippe og her et par måneder efter jeg begyndte, er jeg endt med dette resultat:


Et styk blomstret pigekjole i str. 86 - dog en ret stor str. 86. Så i må lige vente med at se den på, til bettefisen vokser til den... Jeg håber det kan blive til min fars 60 års fødselsdag i september, så skal jeg bare lige have syet et outfit til Elias også til samme lejlighed. Bunkerne af stof herhjemme er alt for store, så det skulle ikke blive noget problem at finde noget derimellem at gå i krig med...

Jeg har også lige klippet til en kjole til mig selv, så jeg kan få en ny en til min og min mands weekend get away om små 3 uger. Jeg glæder mig!

Kommentarer

 1. Ai hvor er den bare fin - jeg har samme tanke med en del af mit ventetøj. I stedet for at forsøge at sælge det, tror jeg det i stedet kan blive til noget nyt til tøserne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karin :D Jamen det er så synd at lade noget så fint gå til spilde og så hellere få det brugt selv :)

   Slet
 2. Hvor er den kjole blevet fin!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann :D Jeg er også selv godt tilfreds, så nu glæder jeg mig bare til at hun kan passe den :D

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst