Gå videre til hovedindholdet

Sig julen nærmer...

med hastige skridt... Allerede om 17 dage er det første søndag i advent og der er stadig meget der skal nås. Jeg kan dog stolt meddele, at jeg NÆSTEN er færdig med den første af 7 adventspakkekalendre... Jeg har selvfølgelig nogle af pakkerne til de andre klar nu, mens andre tager lidt mere forberedelse... Jeg går meget ind for hjemmelavede godter og ELSKER sådan nogle små overraskelser, så håber at folk bliver begejstret...

Jeg har også fået købt en julegave mere til en af mine veninder, så det går da fremad det hele... Jeg glæder mig ustyrligt meget til julen, hvor jeg bare skal gå og nusse og hygge, lave mad og bage alt hvad der høre julen til. Bloggen her får også sin helt egen julekalender - alle 24 decemberdage op til juleaften vil der blive postet noget forskelligt i julens ånd, men det skal der nok komme mere om, jo tættere vi kommer på...
Ihh så modtog jeg også endelig den pakke jeg havde bestilt hjem fra Amazon med godter til julemåneden!!! Jeg havde fået den sendt ned på mandens arbejde, det er lige så nemt, når vi ikke er hjemme indenfor postomdelingstidspunkterne, for jeg gider ikke bevæge mig ned på posthuset efter det... Men jeg havde bestilt en ordenlig omgang juleunderholdning i form af 7 film og en juleinspirationsbog fra Tilda...



Manden har også fået købt sin første juleting... Egentlig var det ment som en gave til en anden, men fordi jeg ikke kan lade være med at grine af den, så vil han beholde den herhjemme... Det er et dansende rensdyr... Jeg ville gerne lægge en video op, men bloggen kan kun lave embedded media, så jeg må lige uploade den til Facebook inden, så i også kan få det lille vidunder at se...

I skrivende stund er jeg godt i gang med at forberede aftensmenuen til i morgen. Vi skal spise hos svigerbedste og jeg har tilbudt at stå for maden: spaghetti bolognese a´la Caroline Flemming og lun æbletærte med flødeskum fra samme kogebog... Jeg skal nok poste opskriften, så snart vi smager om det er noget værd... Jeg må hellere komme ud til det andet jeg har på komfuret, som jeg ikke vil afsløre, det er nemlig en del af adventspakkerne...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh