Gå videre til hovedindholdet

Converse

I anledningen af, at de på min mands arbejde nu er begyndt at føre Converse tasker m.v.  (og ovenpå en hård start med bogudsalg) synes jeg da lige, at de fortjente lidt forkælelse. Derfor fik manden i dag denne kage med på arbejde:


Så opfindsom var jeg heller ikke med designet, så jeg håber da i det mindste den smager godt... Jeg havde planlagt at den skulle have været med mørke bunde, men de duede ikke, da jeg fik dem hevet frem, så det blev lyse bunde i stedet og mellem dem en lækker lakridsmousse...

Kommentarer

  1. Den er altså bare rigtig søde kagen :) virkelig flot!

    SvarSlet
  2. Ej, hvor er den sød :o) Den er da perfekt i designet - den ligner jo fuldstændigt!

    SvarSlet
  3. årh laridsmousse lyder lækkert...

    knus Maria

    SvarSlet
  4. Hejsa Line
    Tusind tak for de søde ord!

    SvarSlet
  5. Hejsa Camilla
    Ihh tak søde! Hehe jeg fandt faktisk lige et billede af et penalhus, som ligner meget tæt på - det havde jeg dog ikke fundet først! Prøv at se her: http://www.belfasttelegraph.co.uk/multimedia/archive/00618/back_to_school21_618694a.jpg

    SvarSlet
  6. Hejsa Maria
    Hehe ja, manden kom dog hjem og sagde, at han hellere ville have moussen uden en kage næste gang ;)

    SvarSlet
  7. Den er bare vildt flot... hold da op.. sejt

    SvarSlet
  8. Hejsa Lene
    Tusind tusind tak for de søde ord :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh