Gå videre til hovedindholdet

Det var lige godt kagens...

Jo jo, så har der været gang i kagerne igen og denne gang til en prøvesmagning af en bryllupskage, som skal være lidt anderledes end de klassiske kager, jeg har lavet...

Jeg er super spændt på, hvordan de bliver modtaget og er faktisk også en smule stolt over resultatet... Det er jo helt nye ting, jeg har prøvet af denne gang (i hvert fald noget af det) og jeg håber det falder i god jord...

Grunden til at kagerne er holdt i 3 forskellige designs er, at brudeparret gerne vil have lagene til at være forskellige fra hinanden og disse kager kan give et hint af, hvad jeg har gået og leget lidt med af tanker om det endelige design. Måske vil jeg også lege lidt med noget royal icing, men det er slet ikke besluttet endnu, det kommer helt og holdent an på, hvad parret har af feedback på disse kager... er virkelig spændt!


Kagerne indeholder alle tre det samme, da det var hvad brudeparret ønskede - en luksus chokoladekagebund fyldt med lækker bærsymfonimousse. Så håber vi, at det falder i parrets smag...




Kommentarer

  1. Hvor er de flotte , alle 3 !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Hejsa Marianne
    Tusind tak for de søde ord :D

    SvarSlet
  3. Ej, hvor er de bare flotte :o) Næste gang jeg skal giftes så tror jeg at du skal lave min kage ;o)

    SvarSlet
  4. For pokker hvor er de bare flotte søde!!

    SvarSlet
  5. Ihh tusind tak for den store kompliment søde :D Hehe jamen så er det en aftale, du får bare Mike til at fri til dig igen, så laver jeg kagen til festen :P

    SvarSlet
  6. Hejsa søde Bianca og tusind tusind tak for de søde ord :D

    SvarSlet
  7. Hejsa Anita
    Tusind tak for roserne :D Tror jeg svæver en halv meter over jorden nu med alle de komplimenter! :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...