Gå videre til hovedindholdet

Mission slank - 2 etape...

Så skriver vi Marts 2012 - vægten nåede at lande på 74 kg inden brylluppet i december og jeg kunne fint være i min smukke kjole, som endda lige skulle lægges lidt ind ved hoften. Siden da har vægten været lidt opadgående, så lidt nedadgående og nu hedder den 73,2 kg... Jeg mangler altså stadig dumme 5,2 kg at tabe endnu for at nå mit mål...

Min motivation kan desværre ligge på et ret lille sted for tiden... Jeg mangler virkelig drive for at nå det sidste seje træk. Mit næste delmål er 72 kg. Det er vægten jeg havde, da jeg blev gift i 2009 og et meget vigtigt skillepunkt for mig. Det er dog ikke nok i sig selv. Min gulerod er ligesom forsvundet. Der er ikke længere noget bryllup i horisonten og gejsten er dalet fuldstændig derefter. Hvad skal nu være mit pejlepunkt?

Jo, jeg fylder jo 30 år til juni... Jeg har planlagt at jeg rigtig gerne vil holde en fest og samle mine dejlige venner og familie og hvor ville det dog være fedt at kunne skrue mig ned i en endnu mindre størrelse kjole til denne lejlighed og jeg har derfor brugt lidt tid på at kigge på kjoler...

Dog har jeg følt mig inspireret af nogle andre piger, som har tabet kampen op mod kiloene, som vil belønne sig selv for hvert nået delmål - dette vil jeg også gøre...

Der skal jo laves en kage til denne fødselsdagsfest også og jeg har set mig varm på nogle nye kageværktøjer, som ville kunne bruges til denne kage - derfor skal min del-belønning være nyt kagegrej.

Jeg har dog slet ikke vist noget billede af mine bedrifter - dette er vidst langt det pæneste og tilbage fra brylluppet i december:


Kommentarer

  1. hvor er du sej... kender desværre det med manglende gulerod, vil så gerne tabe mig, men det går i stå konstant, har bare intet at se frem til med det...
    Håber du får gejsten igen...
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Tusind tak Micha :)
    Måske skulle du også prøve det med at have et belønningssystem, som ikke har noget med spiselige ting at gøre? Det har i hvert fald hjulpet mig, at jeg ikke lige fejre med at spise et eller andet, som jeg i bund og grund ikke har godt af... Håber bestemt også du får gejsten frem og tak for de søde ord :D

    SvarSlet
  3. Åh, jeg kender det kun for godt! Jeg synes dog at du har klaret det RIGTIG godt! Jeg mangler stadig 12-14kg før jeg er på min bryllupsvægt!! Jeg stemmer også for belønninger, som ikke er spiselige, men selvom jeg kan finde de vildeste belønninger, så er jeg stadig en spade! Fx. fik jeg tilbudt et par Louboutin for at nå mit mål, men jeg sgi ikke om jeg kan :o(

    Men søde Agnethe, hvis du mangler en at dyrke lidt motion med, må du bare sige til - jeg er klar :o)

    SvarSlet
  4. Tak for de søde ord Camilla :D Jeg synes nu også det er cool, at du er kommet så langt alligevel - man siger jo, at det er bedst at tabe sig langsomt, så kommer det nemlig heller ikke så hurtigt på igen ;)
    Du bliver da nødt til at sige ja til de Louboutin og selvfølgelig kan du da :D Det tror jeg bestemt på at du kan!
    Jeg skal nok sige til, når jeg er klar til at hoppe på motionshesten - jeg skal lige tabe de sidste ved at styre min mad og så skal jeg ellers til at bygge muskler op og træne mave, baller og lår, så jeg tager dig nok op på det tilbud :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh