Gå videre til hovedindholdet

Inspiration - idé og produkt...

For et stykke tid siden var jeg inde på en lækker boligside for at finde inspiration til praktisk opbevaring, som ikke er vildt stort og vejer et halvt ton, for det skal kunne hænges op på væggen uden alt for mange krampetrækninger.

Jeg fandt denne lækre side: BoligLiv med masser af skønne idéer og smukke billeder og lige pludselig var det der - den helt rigtige inspiration til opbevaring på min væg (sammen med et hav af andre gode idéer) lige under Kreative idéer på siden...


Origamikuverter til opbevaring...

Dog havde jeg ikke de helt rigtige materialer hjemme til dette, men jeg har længe haft en bunke stof liggende, som jeg tænkte, at jeg kunne bruge til opbevaringsprojektet og klar parat start, så havde jeg fundet stof, saks, strygebræt, strygejern og symaskine frem...

Jeg brugte vejledningen HER dog med nogle få ændringer, så jeg kunne komme til at sy og så det kunne holde - hermed kom der en lækker opbevaringskuvert ud af hele seancen:


Den skal selvfølgelig op og hænge sammen med dens makker, når jeg en gang får mit krea-hjørne i det lille hjem og bruges til diverse stofrester. Jeg har planer om at lave nogle i samme stil, måske lidt mindre til opbevaring af hage/savlesmække, så de er lige indenfor rækkevidde af hvor vi spiser...

Kommentarer

  1. Haps haps en lækker ide. tak for visning, jeg gemmer den til indretning i mit rum :)

    SvarSlet
  2. Hejsa og velkommen på bloggen...
    Det var skam så lidt og dejligt du også kunne bruge idéen :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo