Gå videre til hovedindholdet

Vores nye legetøj...

...og nej, det er ikke den kinky slags...

Vi er skam blevet et stykke teknik rigere herhjemme og jeg er forelsket - ganske enkelt...


Denne smukke sag gav vi os selv i gave efter at skattefar havde været os en smule gunstig i år og jeg knipser løs på livet løs! Jeg er stadig ved at lære at håndtere alle funktionerne og har allerede skrevet makro-objektiv og ekstern blitz på ønskelisten - det MÅ jeg bare have og så skal der eksperimenteres... Derfor kære læsere bliver billederne på denne blog fremover langt bedre!

Kommentarer

  1. Nice :o) Det er nu helt fabelagtigt med sådan et lækkert kamera! Jeg har en vildt god bog om mad-fotografering, som du bare kan sige til hvis du vil låne, det er nemlig lidt lettere at eksperimentere med de ting der bliver nævnt, når man har et godt kamera :o)

    SvarSlet
  2. Du bliver SÅ glad for det Agnethe! Har selv canong 450D og jeg elsker det. Vi har også ekstern flash og det er så meget bedre! God fornøjelse med kameraet!

    SvarSlet
  3. Camilla: Ohh yeah jeg ELSKER det nye kamera, det er bare guld og jo tak, jeg kunne vildt godt tænke mig at låne bogen, som du siger, så tror jeg også det er lidt nemmere at gribe det an, hvis man har set fremgangsmåden :P

    SvarSlet
  4. Ann: Jeg har altid vidst at jeg ville have en Canon, så var det bare et spørgsmål om modellen og med det pakketilbud og super gode anmeldelser kunne slet ikke lade være! Skal lige have undersøgt priser på de der flash - det arbejdede jeg med på lånekameraet og synes lyset blev SÅ meget bedre :D Tak tak!

    SvarSlet
  5. Tillykke med "dyret". Det skal du nok blive glad for.

    SvarSlet
  6. Nice!
    Ja, en ekstern er et must, når der skal tages med ekstra flash - den indbyggede er ikke værd at skrive hjem om ;-)
    ... men indtil da kan du med fordel sætte et stykke madpapir foran den indbyggede - så bliver flashet ikke så voldsomt, men giver et mere blødt lys.
    Jeg har ikke noget makroobjektiv, men nøjes indtil videre med et slags "forstørrelsesglas", som er lige til at skrue på opbjektivet. De fås billigt på ebay ;-)

    SvarSlet
  7. Anita: Hehe tusind tak Anita :D Jeg ELSKER det allerede og ser frem til at lære nye teknikker med det også...

    SvarSlet
  8. Anja: tusind tak for tippet :) det vil jeg da lige huske på - det er bare SÅ skarpt et lys den kommer med synes jeg...
    Handler du ofte fotoudstyr på ebay?

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh