Gå videre til hovedindholdet

Lasse Lasse lille...

Igen var det tid til at en baby skulle døbes og i dag var det så lille Lasse, der endelig skulle have sit navn. Jeg fik den store ære at lave kagen til denne dejlige og festlige begivenhed og har haft en fantastisk hyggelig dag i Underup sammen med nogle dejlige venner og deres familie.

Jeg skulle som sagt have kagerne med her fra Aalborg og hele vejen gennem landet og jeg må sige, at mine transportkasser fra Tupperware ikke har fejlet endnu og jeg er bare SÅ glad for dem. De holdt kagerne rigtig fine hele vejen og kagen var lækker også efter at have stået på køl indtil servering...

Lille Lasses far er vild med motorsport og både mor og far ville rigtig gerne have en fin topfigur, der lignede denne:

Jeg tog udfordringen op og da jeg skulle have 2 kager med og relativt frie hænder kunne jeg jo køre temaet helt ud... Så det gjorde jeg og her er resultatet:





Kagerne indeholdt lyse kærnemælksbunde med Ferrero Rocher mousse imellem, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket og pyntet med fondant...

Lasse fik nogle rigtig flotte gaver også. Gaverne fra vores lille familie vil jeg dog skrive om i et separat indlæg, de var nemlig for det meste hjemmegjorte...

Så er der kun at sige endnu en gang stort tillykke med dåben Lasse og tak for en herlig dag!

Kommentarer

  1. Hvor er det altså gennemført med racertemaet!!! Det er virkelig godt gået!!!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Anja! Hvor er du bare sød! :D

    SvarSlet
  3. Smukke, smukke kager! Han er en heldig lille en ham Lasse, at få så flotte kager :o)

    SvarSlet
  4. Tusind tusind tak søde Camilla :D Det lød også til at kagerne bragte lykke :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh