Gå videre til hovedindholdet

Det er ikke meget tid...

... man får til alt det, man nu havde planlagt, som skulle gøres færdig. Jeg har ufærdige projekter til at ligge over alt og det er bare fordi, at jeg endnu er i den største og dejligste babyboble af dem alle...

Jeg havde sat næsen op efter at kunne få syet en hel del, mens manden havde orlov, men sådan er det bestemt ikke blevet. Jeg har tilbragt mange timer med min lille guldklump i armene og elsket hvert et sekund af det og ladet vasketøj være vasketøj og blæst højt og flot på opvasken...


Vi har nydt dagene herhjemme med lillepigen og glædet os til at hente Elias hjem fra dagpleje efter en god lang dag, hvor han har fået brugt en masse krudt men egentlig også fortsætter med at gøre det herhjemme...


I dag var første dag, hvor lillepigen og jeg har været alene. Min "luksus-barsel" (som en veninde så fint formulerede det) er ovre og det betyder ganske enkelt, at vi ikke længere er to hjemme til at klare opgaverne. Thomas er startet på arbejde igen og lillepigen og jeg skal få vores egen hverdagsrytme op at køre. Ugen byder på to barselsbesøg (hvoraf jeg havde det ene i dag), som jeg ser meget frem til og så skal jeg igen til at hente Elias fra dagplejen hver dag og nu med endnu et barn i barnevogn. Det var lidt af en udfordring opad bakken, da dagplejemor bor oppe på toppen forbi Aalborg Tårnet og vejen derop er seriøst ringe anlagt i forhold til fortorv og sti! Turen hjemad gik overraskende godt med Elias gående ved siden af vognen, som han holdt fast i på¨hele vejen. Super stolt mor lige her!

I onsdags havde vi besøg af oldemor og grandonkel. Vi har ikke haft så mange barselsbesøg, da vores familie og vennekreds er spredt landet over og nogle af dem er lidt langt væk desværre. Men nu er der snart fødselsdag i familien, så mon ikke vi så kan samles omkring det og de fleste så kan få hilst på.

På madfronten står det desværre ret stille herhjemme for tiden. Vi lever for det meste af rugbrød med diverse pålæg, for det er nemt at stå med og så er der ingen fare for, at varm mad bliver kold, hvis lillepigen nu beslutter sig for, at der skal serveres mad for hende lige når vi har sat os til bords... Men jeg savner at lave mad - rigtig meget endda! Jeg ser frem til, at jeg får overskuddet til det igen og indtil da, så håber jeg, at i bære over med en overvægt af "mor-indlæg" blandet med lidt kreativt...

Kommentarer

  1. Det er da barsel vel brugt. Elskede da vi begge var hjemme, og kunne hygge om først en og siden to.
    Giv et lille pip - når du har lyst til list selskab

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det bestemt og ja barsel med far hjemme er fantastisk! Mere af det tak ;)

      Slet
  2. Tiden i barselbobbel er simpelthen så skønt, at man først rigtig forstår det, når den er slut.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den - så speciel og man glemmer det også lidt, som tiden går, hvor dejligt det er at gå hjemme med sådan en lille størrelse... Så det er om at nyde det, mens man er i det :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh