Gå videre til hovedindholdet

Jeg juicer den...

For en del år siden efterhånden var jeg så heldig at få en juicer i fødselsdagsgave af min søde veninde, men jeg fik den aldrig rigtig brugt. Det endte med, at jeg sendte den ud til min bror, men han fik den heller ikke brugt og efter at Elias er blevet større og gerne vil drikke lidt andet end bare mælk og vand, så tænkte jeg, at jeg ville kunne få god brug for den igen og ganske rigtigt.

Første gang jeg fik gang i maskinen igen (efter en grundig vask!) var en dag, hvor jeg var blevet offer for en grum forkølelse og havde købt ingefær til at jage den på flugt med, men det te jeg ville have lavet, det blev aldrig til noget, så et eller andet skulle det jo bruges til. Hvorfor ikke en vitaminbombe af en anden verden? Jeg havde jo allerede appelsiner og gulerødder liggende, som også bare skreg på at blive brugt og som sagt, så gjort, et styk vitaminbombe:


Og den smagte forbløffende godt, men hvis man ikke er såå vild med ingefær, så skal man holde en smule igen. Jeg puttede et stykke i på ca. 2 cm og det smagte virkelig godt igennem! Nå, men i skal da ikke snydes for en opskrift.

Appelsin, Ingefær og Gulerodsjuice
2 appelsiner (gerne de lidt søde af slagsen)
1 stor gulerod
1 stykke frisk ingefær.

Kør alle ingredienser igennem en juicer og voila - lækker serveringsklar juice. Tilsæt gerne et par isterninger.

Jeg fik blod på tanden og fortsatte, for jeg havde også en ananas liggende, som skulle bruges, så det blev til denne sjover:


Ananas, Æble og Appelsinjuice
½ frisk ananas
2 æbler
3 appelsiner

Kør alle ingredienserne igennem en juicer og nyd frisklavet med et par isterninger.

Har du gode forslag til, hvad jeg måske skulle prøve næste gang???

Kommentarer

 1. Jeg har desværre ikke umiddelbart nogle gode forslag, men jeg vil bare sige, at jeg er meget misundelig :o) Jeg vil også have en juicer!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tja nu kan du jo se hvor længe min har stået stille, det får virkelig en til at tænke om man virkelig har brug for en køkkendims mere som denne og nu har jeg har fået gang i den så er jeg rigtg glad for at jeg har den ;)

   Slet
 2. Jeg flirter lidt med tanken om at købe en juicer, men er bange for, at den vil samle støv, hvis den står i et skab - på bordet er der desværre ikke plads.Min kollega lavede en engang en juice med bl.a. appelsin og persillerod. Den drømmer jeg jævnligt om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det lyder slet ikke som nogen ringe kombination - det vil jeg da prøve af, for så kan baby prøve noget persillerodsmos samtidig :D

   Slet
 3. Er super glad for min juicer og har lavet en lækker limonade med gulerødder, æbler, ingefær og citron selvfølgelig. Herligt og så helt uden sukker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh Prinsesse Suh, det lyder altså også bare usandsynligt lækkert! Den må på listen! :D

   Slet
 4. Vi (dvs manden min) har lige haft en juicer-periode - nu er den kommet i bryggerset igen, men er hurtig at hive frem.

  Han var mest til ren appelsin, men jeg fik lokket ham til også at juice gulerod, som jeg er vild med. De smager også rigtigt godt sammen - evt med banan i - men med bananen skal du holde igen, da den hurtigt kan blive for vammel at putte i.

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je