Gå videre til hovedindholdet

Man lære noget nyt hele tiden + give away...

Jeg gør i hvert fald! Ikke mindst da jeg en dag fik en mail fra en meget sød pige, som spurgte om jeg kunne tænke mig, at prøve et nyt kosttilskud af. Jeg tænkte, at det kan da ikke skade og så fik jeg en masse informationer tilsendt om dette kosttilskud.


Det viser sig, at det faktisk ikke er helt så lige meget om vi passer på vores mave- og tarmsystem, da hele 70% af immunforsvaret stammer herfra og er afhængig af at alt fungere optimalt dernede, så jo flere forskellige bakterier mave-og tarmsystemet har – jo stærkere er vores immunforsvar.... Så blev jeg så meget klogere!

Duolac er en ny generation af kosttilskud, som består af friske mælkesyrebakterier i form af pulver, tablet eller kapsel. Duolac kan supplere de mælkesyrebakterier, der allerede findes i vores mave- og tarmsystem fra naturens side – men som langt fra alle af os har nok af.

Nogle kender sikkert det gode tip med at spise mælkesyrebakterier, når man skal ud og rejse for at holde sin mave i balance til trods for mødet med fremmede køkkener og anderledes hygiejne-rutiner. Men som noget nyt, kan du dagliget hjælpe dit mave-tarmsystem til topform ved bare lige at snuppe sådan et tilskud.

Duolac findes i disse varianter:

 • Duolac Daglig+ Vitalitet med C-vitamin: 1 kapsel = 7 milliarder mælkesyrebakterier. De bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.
 • Duolac Daglig+ Børn: 1 tyggetablet formet som en bamse med vaniljesmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier.
 • Duolac Derma+ Plus med biotin: 1 brev med vaniljesmag = 10 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Drysses over kold mad eller indtages direkte i et glas vand evt.
 • Duolac Rejse+ 2 i 1: 1 tyggetablet med ananassmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier. Indtages 2-4 dage før afrejse og 1-2 tabletter på rejsen. 
 • Duolac Normal+ Immunforsvar med C-vitamin: 1 tablet = 3 milliarder mælkesyrebakterier.

Det der fik mig til at springe på vognen er, at jeg døjer rigtig meget med uren hud og har altid gjort det. Jeg har altid drukket meget mælk, men ikke rigtig spist så meget yoghurt og den slags, så jeg har bestemt ikke fået mælkesyrebakterier i de mængder man bør, for at have et sundt system og der kan Duolac Derma+ Plus med biotin hjælpe, da det bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Så måske kan dette hjælpe for mig... Jeg krydser i hvert fald fingre...

Du kan lære mere om Duolac på siden HER og samtidig få muligheden for prøve dette nye kosttilskud. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 2 x Daglig +Vitalitet, 2 x Daglig +Børn samt 1 Derma +PLUS.

Har du lyst til at deltage, så er alt hvad du skal gøre bare at skrive en kommentar herunder, så deltager du i lodtrækningen. Sidste dag for deltagelse er d. 30/3-2014 kl. 20.

Kommentarer

 1. Ja tak.. Det kan ikke skade at prøve det af.. :)

  SvarSlet
 2. Deltager meget gerne :-)
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Vil gerne være med :)
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Mælkesyrebakterier... Det kunne da være skønt hvis det virkelig virker.

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 5. Det kunne da ikke skade at prøve! :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder godt :)

  Sara Rasmussen
  sara8071@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg deltager meget gerne )
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Det gider jeg altså rigtig godt at prøve :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er med :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Ja tak... tager glad imod alt den hjælp, jeg kan få, nu når jeg sjældent får mejeri produkter :-D

  SvarSlet
 11. Dét vil jeg da gerne.
  Giv mig et "skud". ;D

  SvarSlet
 12. Jeg deltager meget gerne(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away,
  hvor man kan vinde Medinas nye parfume "Jalousi"
  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2014/03/give-away-nr-61.html

  SvarSlet
 13. Jeg vil også gerne deltage

  SvarSlet
 14. Har været inde og læse om produkterne og det ser rigtig spændende ud. Vil meget gerne deltage
  Kh Lene (soegaard@firma.tele.dk)

  SvarSlet
 15. Krydser fingre:) og håber

  SvarSlet
 16. deltager og x fingre
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 17. Lækker, lækker præmie!
  Håber jeg vinder :D

  Mvh Anja <3
  http://skoenhedenognoerden.wordpress.com/
  skoenhedenognoerden@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg er med
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 19. Deltager meget gerne!! Ville være så godt for min søn.
  Mia CA/ aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg vil rigtig gerne deltage!
  Min søn har tarmproblemer (tarmopereret) og bliver derfor meget nemt ramt af maveinfektioner, tænk hvis de her kunne redde os fra mange gange sygdom!

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. deltager gerne!
  gosia jacobsen
  gosia.zee@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg er med :-) trineborup@stofanet.dk

  SvarSlet
 24. Deltager Gerne. Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je