Gå videre til hovedindholdet

Når katten er ude...

... så laver jeg sushi til mig selv!
Min mand er slet ikke fan af sushi, så skal jeg have det, så skal jeg spise det selv eller sammen med mine veninder.

En dag havde jeg overskud og købte ind til at lave det selv. Jeg havde forkøbt mig i Netto til en af de der færdigpakker, hvor det hele er i og hvor du bare skal tilsætte fyldet og lad mig sige, at så er det prøvet og det gør jeg IKKE igen!

Jeg har før selv lavet sushi, hvor jeg købte alle ingredienser hos den lokale sushipusher og der blev det tosse godt, hvilket gjorde, at jeg var lidt skuffet specielt over tangen, soyasaucen og asabien denne gang. Så har jeg lært det og ved bedre nu og her er resultatet:


Klassiske Maki 1 med laks og agurk og mayo, klassisk Maki 2 med rød peberfrugt og agurk og så Maki inside out California style med krabbe, avocado, agurk og rullet i sesam. JEG ELSKER SUSHI!!!

Har du selv lyst til at prøve at lave det, så kan du se HER, hvordan jeg har gjort...

Kommentarer

  1. Jeg er endnu ikke hoppet ud i at lave det selv.
    Sushi smager bare godt - din mand ved ikke, hvad han går glip af ;-)))

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhh det skal du prøve Anja, det er SÅ godt og så meget billigere - så er du heller ikke bundet af et menukort og kan selv vælge det hele til eller fra. Det eneste minus er så, at det jo tager lidt tid...

      Slet
  2. Mmmm. ja - så fik jeg igen lyst til sushi! Det sker bare hver gang, jeg ser billeder af det ;o) Er det fersk laks du har i?

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha det er da utroligt, som vi to kan gøre hinanden sushisultne ;)
      Nix det er røget øko-laks :D Jeg tør ikke helt det der med fersk laks, det lader jeg de professionelle om ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh