Gå videre til hovedindholdet

Jeg øver mig...

...stadig på det der baby/børnetøj og jeg bliver bedre synes jeg... Denne gang havde jeg købt et mønster på et par overalls til Theresa og ville lige se om jeg kunne sy dem før jeg tog hul på det stof, som var tiltænkt. Jeg købte mønstret i str. 68 men synes faktisk allerede, at det er lidt for lille til Theresa, selvom hun først nu er kommet i en str. 68, så næste gang jeg syr buskerne, må jeg lige omforandre lidt (hvilket jeg aldrig har gjort før!) eller købe en større størrelse, så de bliver lidt længere i benene og kan lukkes ordentligt forneden.


Men alt i alt synes jeg, det gik ret godt, både med at læse vejledningen (som jeg nogle gange finder en smule tricky) og med at sy det hele og de var faktisk overraskende hurtige og forholdsvis nemme at sy, så det er ikke sidste gang det mønster skal i brug i hvert fald...





Mønstret er fra Stoff og Stil og syet op i en lækker babyfløjl fra Stof2000 (en rest, jeg var så heldig at finde derinde og var egentlig tiltænkt en gave)... Vi har haft bukserne godt i gang og de er simpelthen bare så fine på hende...

Kommentarer

  1. Åårh, det er altså et sødt stof, du har valgt til bukserne - de passer så godt til lille Theresa <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Anja :D Var også rigtig tilfreds, da hun så endelig fik den på :D

      Slet
  2. Lækre bukser, men indholdet er nu allersødest.

    - Anne

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine :o) Og hvor er hun altså bare lækker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Camilla :D Ja, jeg forstår heller ikke helt, hvor hun har det fra ;)

      Slet
  4. Hvor er du altså dygtig Agnethe. Og hvor er det en fin babyfløjl, du har fået fat i. Dejlig hobby at sy børnetøjet, mens ungerne er små.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Bente :) Som sagt, jeg øver mig stadig og bliver mere og mere dus med maskinen og så går det bare derud af :) Det er nemlig en rigtig dejlig hobby at have og hvor ville jeg bare ønske, at jeg havde mere tid til den ;)

      Slet
  5. Nøj hvor er hun skøn og bukser er da bare vildt flotte :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh