Gå videre til hovedindholdet

Genbrug i August - så gik startskuddet...



Jeg er den helt store genbrugs-entusiast må jeg nok indrømme, så da Christina fra Carla og Krudtuglen satte gang i bloglegen Genbrug i August, måtte jeg bare være med. Jeg har et ton af ufærdige projekter, jeg skulle igennem herhjemme, så det har været lidt af en motivationsfaktor til at få det færdigt, at jeg meldte mig til og nu glæder jeg mig til at vise jer nogle af de ting jeg har lavet...

Jeg har valgt at udvide temaet lidt og lader det omfatte "genbrug" af mad også eller Stop spild af mad og vil vise jer nogle retter, jeg har lavet enten af rester eller for at få ryddet op i køleskab eller fryser...

Det første jeg vil vise frem som en del af Genbrug i August er min nyoprettede Tictail shop, hvor jeg sælger ud af mine og børnenes brugte ting og sager. Noget af det er gaver vi har fået, som ikke bliver brugt mens andet er ting, som bare har fået lov at ligge ubrugt hen. Det er synd og skam, at det ikke kommer til sin ret ved at være herhjemme og derfor søger det alt sammen nye hjem. Du kan bl.a. finde et udvalg af symønstre, stof, magasiner og kogebøger og meningen er, at der skal både børne- og voksentøj på, så vi kan få godt gang i genbrugsånden...

Føler du dig fristet, så kig forbi shoppen lige HER

Kommentarer

  1. Sikke en masse fine ting du har til salg. Godt at give mulighed for at andre kan (gen)bruge tingene :-)
    Ha' en god dag. Kh. Liv

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Liv :D Jeg håber i hvert fald, at der er nogle, som har lyst til at handle, så jeg kan få ryddet ud inden vi skal flytte! :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh