Gå videre til hovedindholdet

Jeg - en leder...


Disse nøgler er for mig symbolet på et nyt kapitel i mit liv. Det er ikke nøglerne til vores nye lejlighed, men derimod nøglerne til min arbejdsplads, hvor jeg efterhånden har været ansat som leder i 3 måneder!

Jeg har det lidt underligt ved at kalde mig selv for leder, men det er det jeg er og det kom helt fra en uventet kant. Jeg havde lige været til samtale på et job hos Aalborg kommune og var på vej hjem, da der igennem LinkedIn tikker en besked ind i min inbox. Det er en tidligere studiekammerat, som har fået bevilliget penge fra Civilstyrelsen til at starte en retshjælp i Aalborg og han stod nu og manglede en leder, da han selv har fuldtidsarbejde. Derfor ville han høre mig, om jeg kunne være interesseret i at indtage stillingen. Seriøst?!!!! Var det ikke bare lige det gennembrud, jeg havde ventet på de sidste mange år?

Jeg kunne ikke få armene ned af begejstring og takkede ja til jobbet, uden så meget som at blinke, stoppe op og tænke over, hvad det var jeg kastede mig ud i... LEDER... Prøv lige at smag på ordet... Jeg har altid gerne ville finde ud af om den lille leder-spirer, jeg har haft i maven, skulle blive til noget og nu fik jeg chancen og endda chancen for at være med til at starte et foretagende op fra bunden...

Jeg kan fortælle så meget, at vi er kommet rigtig godt fra start. Jeg er vokset med opgaverne og det har været en lang opstart. Men 1/10 åbnede vi officielt dørene til retshjælpen og lige siden er det strømmet ind med folk, som på den ene eller den anden måde er kommet i en klemme, hvor de har behov for juridisk afklaring på hvor de står og hvad de nu kan gøre fremadrettet. Det er den bedste følelse, at mærke, at man kan hjælpe folk videre på den måde og jeg er stolt over at være en del af så godt et tiltag.

Dog er der en let mørk bagside af denne strålende mønt. Min ansættelse er på basis af et løntilskud. Dette løntilskud kan kun gives i en begrænset periode og da retshjælpen ikke har fået bevilliget penge fra Civilstyrelsen til at ansætte en leder på fuld tid, da vil der fra 15/12 ikke være penge til at beholde mig om bord som lønnet ansat længere. Der er ansøgt om midler fra kommunen til min ansættelse, dog får vi ikke svar på denne før omkring juletid. Så lige nu svæver jeg i limbo, hvilket er drænende og demotiverende i den grad, men så er det godt, at jeg har selve arbejdet og de resultater vi skaber i fællesskab i retshjælpen, til at holde mig kørende. Jeg krydser fingre for, at vi får bevilliget midler til jul - det vil være den bedste julegave, jeg kunne forestille mig!

Hverdagen har også ændret sig rigtig meget. Nu kan jeg pludselig mærke, hvor priviligeret jeg har været, mens jeg har gået ledig og været på barsel, for der var tiden til at nyde min familie og mine børn meget større. Vi har skulle tilpasse nogle rutiner (Det er vi stadig i gang med) sådan at eftermiddagen også giver tid og rum til hygge og leg med børnene inden aftensmaden skal på bordet og det lige pludselig er sengetid. På den måde er vi heldige med, at vi er flyttet så tæt på min mands arbejde og ikke mindst både børnehave og dagpleje, for så skal vi ikke bruge så lang tid på transport mere. Jeg nyder det! Hverdagen presser os, men jeg presser igen, det bedste jeg har lært, for at få den mindste lille dråbe af det hele med.  Jeg er fortrøstningsfuld og prøver at tage det hele én dag ad gangen, for efter så mange år i de lediges rækker og på barsel, så skal der virkelig tilvænning til at være både leder, mor, kone og Agnethe - just a girl...

Kommentarer

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh