Gå videre til hovedindholdet

Som en gammel plade...

... fuld af ridser, der er gået i hak, for gentager jeg mig selv igen og igen...


Ugen startede fuld af forhåbning. Vi var alle små-snottede, men det er alle jo på nuværende tidspunkt, så både vi og børnene tog af sted og fik en god start på ugen...
I går var vi rigtig glade, ingen havde vist tegn på forværret tilstand, men det ændrede sig på det groveste midt på natten. Min egen hoste tog til, snottet har løbet tredobbelt maraton siden kl. ca 3 i nat, hvor ældstebarnet også klagede over dårlig mave og kastede op ud over det hele... Han fortsatte så frem til omkring kl. 8 i morges med at kaste op i alt 5-6 gange... Her til eftermiddag har han dog både spist og drukket ganske normalt uden nogen påvirkning og han gik tidligt omkuld i sin seng...

Forkølelse i form af en bamse,,, ja, de ser ret nuttet ud i den form, men min er altså billigt til salg! Billede lånt hos Coolstuff
Efterhånden er sygdom ved at være ugentlig kost for os lige for tiden... Siden oktober har vi ligget vandret med sygdom - først 3 uger med skoldkopper, så kom der noget feber, der også ramte os voksne. Så var vi lige nede med en omgang masse-snot med dertilhørende feber og svamp og endnu mere sygdom - jeg joker ikke, når jeg siger, at vi nok sammenlagt har haft 6 ugers sygdom siden 1/10! Og jeg er ved at få nok nu!
Jeg magter ikke den dårlige samvittighed, der følger med, når man ringer til sin arbejdsgiver og siger, man ikke kan møde op pga. enten ens egen sygdom eller børns sygdom. Både min mand og jeg er super heldige med at have rigtig forstående og fleksible arbejdsgivere, men nok er altså også nok! Jeg vil rigtig gerne kunne yde de 110% på arbejde, som jeg brænder for at gøre og jeg er ekstremt taknemlig for det netværk, jeg har fået skabt mig på arbejde, som har muligheden for at rykke ind, når jeg ikke kan.

Vi prøver og prøver at følge alle de kloge råd på, hvordan man undgår al den sygdom, der florere fra efteråret og frem til foråret, men lige lidt har det hjulpet. Nu er jeg tyet til en gammel kending, jeg brugte, da Elias var meget syg, da han startede i dagpleje - Biostrath. Det smager hæsligt, men det lykkedes os at bekæmpe alt det der snot m.v. da han var lille... Og så stoppede vi igen... Det var dumt gjort, specielt nu, hvor vi også har Theresa i pasning, hvor hun også udsættes for en ordentlig omgang baktusser... Det, som jeg synes er det sværeste, er at få det indarbejdet i en rutine, så vi husker at få det hver dag... Jeg overvejer endda at smide en omgang rød solhat ekstrakt (echinaforce) oveni...

Lige nu sidder jeg med en stor kop ingefær te og håber og beder til, at både jeg og Elias er friske i morgen, så vi kan komme af sted på ugens sidste dag og vi med rette kan nyde en weekend. For mit vedkomme er der dog et stykke vej og ikke så få kopper tes vej igen...

Hvad gør i for at holde sygdom fra døren???

Kommentarer

  1. Biostrath er også guldet her. Håber i kom ovenpå. Nu har I da også taget jeres del. Rigtig god bedring. Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Bianca! Det må du da nok sige og siden vi startede på Biostrath har ingen af børnene været andet end lidt snottede :D (7-9-13)

      Slet
  2. Ih, ingen gode råd herfra desværre - men rigtig god bedring.

    - Anne

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh