Gå videre til hovedindholdet

34 år...

Det der med fødselsdag er lidt noget sjovt noget, når man bliver voksen...

I min familie har vi altid gjort noget ud af fødselsdage og mine forældre har også lagt vægt på at det er alle der bliver fejret, når man fylder år. Så uanset om det har været mine søskende, jeg eller mine forældre, så har det været en særlig dag, hvor der bliver gjort lidt ekstra ud af det.

Det er en tradition, jeg enormt gerne vil give videre til mine børn. Sagen er dog den, at jeg har en mand, der ikke ser den store grund til at fejre, at man bliver et år ældre og det er altså lidt af en udfordring for sådan en som mig, der ELSKER at fejre andres men også min egen fødseldag. Vi har haft snakken om det og lige så vel som jeg skal respektere, at han gerne ser sin fødselsdag gå forbi med et minimum af postyr, så ser jeg gerne, at han også imødekommer, mit ønske om en fejring af min fødselsdag.

I år havde jeg fødselsdag på en onsdag, så det var altså en arbejdsdag. Dog fik jeg tidligere fri, da vi havde et møde hos vores dagplejemor om Theresas overlevering til børnehave og så skulle jeg forbi lægen og have målt blodtryk. Men der var da lidt fejring over det hele...

Jeg havde lækkerier med til kollegaerne i form af boller og denne lagkage:


Kagen er lavet med mørke chokoladebunde fyldt med hvid chokolademousse og friske blåbær. Smurt op med IMBC og pyntet med friske jordbær og hvid chokolade. Den gik rent ind og smagte himmelsk!

Da jeg kom hjem blev jeg vældig forkælet med lækre gaver!


Lydbog, gavekort til lækkerier hos den lokale kosmetolog, mineral foundation fra Jane Iredale og børster fra Nilens Jord!

Af mine forældre fik jeg en pengegave, som ikke er helt spenderet endnu. Jeg har dog foreløbigt købt mig dette sæt:


For ikke sykyndige, så er denne lækre sag til at sætte knapper i med og jeg ELSKER den allerede! Jeg har nemlig endelig fået sat knapper i 3 hagesmække jeg lavede for længe siden, men som bare har ligget og gloet på mig fra sykurven, bare fordi jeg ikke har kunne tage mig sammen til at hamre knapperne i...

OG jeg fik tid til at sy denne kjole færdig!


Se venligst bort fra det fjogede udtryk - det er ikke helt nemt at balancere og fotografere på samme tid og den form for selfies bliver jeg aldrig god til... Og mind mig om, at jeg ALDRIG skal sy i viscose igen, medmindre jeg får mig en overlock!

Alt i alt en rigtig god måde at fejre sin 34-års fødselsdag og nu kan planlægningen så starte til næste års brag af en fest eller.....

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh