Gå videre til hovedindholdet

Upcycling - fra kravlegård til bøjlehylder...

Hvad gør man, når man står og mangler opbevaring til børnenes bøjletøj.... Man bygger da bare selv nogle hylder til bøjler!



Eller det gør man, når man har materialerne liggende vel og mærket... Der stod to sider tilbage af vores gamle kravlegård nede i skuret og gloede på mig og jeg har ikke ville skille mig af med nogen af dem, fordi jeg tænkte, at de sagtens kunne genanvendes til et eller andet...

De andre to sider blev brugt som sengegærde til vores seng for længe siden men jeg kunne ikke lige greje, hvad de andre to kunne bruges til indtil den dag behovet opstod for mere bøjleplads til ungernes seng.

Jeg fik manden til at save dem over i to halve. Jeg tørrede dem rene og malede dem med ganske almindelig akrylmaling og så vi havde 4 stk. hyldeknægte fra IKEA liggende, som manden min fluks skruede på. Op må væggen med dem og ta-da! To stk. bøjlehylder til ungernes tøj!

Det eneste det kostede os var godt 1 time af vores tid, en halv tube akrylmaling og 20 kr. for hyldeknægtene i alt... Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet og endnu mere glad for, at jeg ikke skal prøve at presse flere bøjler ind i mit skab!

13.07.2016 - EDIT:

Som lovet opdatere jeg lige med et par billeder mere, så man rigtig kan se tremmerne nede fra og hvordan bøjlerne hænger...


Kommentarer

  1. Hvor er de fine :-):-):-) kunne du ikke opdatere med et billede, hvor men også kan se dem lidt mere oppefra eller nedefra

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde :D Jo det kan du tro - så snart jeg kan komme til at tage billeder igen, kommer der en opdatering :)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh