Gå videre til hovedindholdet

Forårsgaver - de kreative af slagsen

Lige her inden Bededagsferien for alvor skydes i gang, vil jeg lige vise jer, hvad jeg har arbejdet på den sidste tid. Med en ny baby i vennekredsen og en i familien, er der blevet kørt lidt gaver igennem symaskinen siden sidst og produceret et par uroer også til gave til de små...

Det er lidt sjovt at sy så små størrelser tøj igen og man glemmer helt, at børnene har været så små engang. Jeg valgt at sy sættene i en str. 86, for så kan de forhåbentlig bruge det lidt længere end ved de helt små størrelser.

Jeg har allerede vist de små babyhuer jeg fik syet. Hvis du ikke lige har set dem, så de er lige HER

Først et lækkert sæt til min venindes lille fine gut:


Bodyen er syet efter mønster fra Ottobre Kids Design nr. 6/2012 og leggins er syet efter mønster fra Ottobre Kids Design nr. 6/2013. 

Det samme er sættet her til mine børns gudmors lille smukke pige:


Derudover lavede jeg en fin uro til hver af de små ud af hama perler - en med ponyer og en med skyer...Begge uroer er lavet efter mønstre fra HelenaSolskin - tag endelig et kig på hendes blog eller hendes Instagram - hun laver nogle absolut skønne sager!

Det var super hyggeligt at sidde og nørkle med og jeg håber gaverne kommer til at sprede ligeså meget hygge hos modtagerne. Nu må jeg videre med alle de andre projekter, der ligger klar både til symaskine og til pyntning af forhave og køkkenhave - jeg ser frem til nogle dejlige fridage nu, hvor der forhåbentlig også bliver tid til at finde perler og symaskinen frem.

Rigtig god Bededagsferie til jer alle.


Kommentarer

 1. Hold da op, hvor I er kreative hele tiden :) Virkelig flotte uroer som I har fået lavet :) God Bededagsferie til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) ja, vi har haft nogle gode stunder her i løbet af den sidste måneds tid, hvor overskuddet har været til at sætte sig ned og fordybe sig og det fede er, at når jeg går i gang, så kommer børnene af sig selv og vil gerne være med :)
   Tak og i lige måde <3

   Slet
  2. Jeg synes, det er dejligt, at de er interesseret i at tage del af det. :) En skøn tidsbrug !

   Slet
 2. Igen.... ELSKER din fin gave. Tak ❤❤❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg bare rigtig glad for og selv tak 😊

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo