Gå videre til hovedindholdet

1 måned til juleaften!

Puhh tiden går simpelthen alt for stærkt lige nu... Men sådan er det vel altid, når der er nok at se til... Dagen i dag har været relativ produktiv, selvom jeg har taget det stille og roligt. Lige nu ligger der 3 stykker julepynt og stirre på mig, to der venter på at blive pakket ind og en som glæder sig til at komme op og hænge i stuen sammen med alt det andet julepynt, som jeg har fundet frem fra skabet... Det eneste jeg ikke har fundet frem er juletræspynten - der er meget lille sandsynlighed for at vi kan presse et juletræ ind i vores lille lejlighed, så jeg tror vi gemmer træet til vi engang igen har plads...

Lige om straks går julegaveindpakningen i gang til den store guldmedalje - vi fik ordnet gaver til svigermor og svigerfar i dag og manden vil tage sig af de resterende (til svoger og til hans onkel) og hvor er det dog rart at det er overstået nu! Det har jeg ventet på længe og er ret sikker på, at vi har ramt rigtig godt med disse gaver også selvom vi ikke har fået nogen ønskeseddel...

Aftenen skal gå med at producere endnu mere julepynt, få styr på endnu en adventsgave og lave juledekoration samt adventsdekoration. Det er jo allerede 1. søndag i advent på søndag! Her er dog ikke nogen form for stress at ane, jeg tager det stille og roligt og hygger mig rigtig meget med det...

Måske skulle man også få fundet strygejernet frem og få ordnet de skjorter der bare ligger og tigger om at blive befriet for deres krøllede udseende... Vi må se, hvad jeg når - ellers må det vente til i morgen...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh