Gå videre til hovedindholdet

Først var det tirsdag og nu er det onsdag...

Tiden går skisme stærkt! Jeg har kun 2 dage tilbage i praktikken og lige som snart har jeg også ferie! Jeg mangler kun at få styr på betingelserne i 3 kontrakter, som skal køre fra december, få snakket nogle retningslinier for sælgerne igennem med chefen og få ekspederet en konsulentkontrakt af sted, som har ligget på tegnebrættet og til godkendelse de sidste 14 dage! Men så er det også det...

I går fik jeg en opgave med at få styr på de skærmkontrakter, der var kommet ind, men som ikke var arkiveret og hvor skærmene ikke var monteret og hvor kunderne skulle have kopier tilbage af kontrakterne. Opgaven blev gjort færdig i dag, ved at skrive følgebrev, lukke kuverter og frankere dem - nu mangler de bare at blive postet.

Jeg var ellers max aktiv, da jeg kom hjem i går også - selvom det var ret sent inden jeg kom herude fra. Bussen var ydermere godt 10 minutter forsinket, så det var bare frustrerende at stå der og vente, for jeg kom 7 minutter før den skulle være kørt og på den tid kunne jeg jo have nået at gå ned og fange en anden bus ved hovedvejen... men der blev vasket tøj, taget tøj ned, hængt tøj op igen, lagt tøj sammen (og på plads), tømt opvaskemaskine, skiftet sengetøj og lavet aftensmad... Jeg fik heldigvis assistance fra manden til det meste, så helt slemt var det heller ikke.

Vi fik også lige besøg af naboens kat i lejligheden, da jeg ikke nåde at lukke døren hurtigt nok efter mig, så smuttede Laban ind og kiggede sig omkring - var skisme nødt til bære ham ud igen, for han synes da, det var total spændende at være på opdagelse i nye omgivelser... Det mindede mig SÅ meget om, hvor meget jeg savner at have husdyr, men det er der ikke rigtig plads eller råd til, når vi nu har en lille en på vej.

Jeg vil da også lige benytte muligheden for at flashe et billede af mandagens aftensmad - det var egentlig min eneste bedrift hele mandagen - nå ja og så fik jeg ellers også lige lavet 5 nye julekort færdige, men havde absolut intet at lave mandag udover nogle byærinder og det var ret hyggeligt! Men hermed aftensmaden:

Fiskefileter med lækre økologiske kartofler og persillesauce



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh