Først var det tirsdag og nu er det onsdag...

Tiden går skisme stærkt! Jeg har kun 2 dage tilbage i praktikken og lige som snart har jeg også ferie! Jeg mangler kun at få styr på betingelserne i 3 kontrakter, som skal køre fra december, få snakket nogle retningslinier for sælgerne igennem med chefen og få ekspederet en konsulentkontrakt af sted, som har ligget på tegnebrættet og til godkendelse de sidste 14 dage! Men så er det også det...

I går fik jeg en opgave med at få styr på de skærmkontrakter, der var kommet ind, men som ikke var arkiveret og hvor skærmene ikke var monteret og hvor kunderne skulle have kopier tilbage af kontrakterne. Opgaven blev gjort færdig i dag, ved at skrive følgebrev, lukke kuverter og frankere dem - nu mangler de bare at blive postet.

Jeg var ellers max aktiv, da jeg kom hjem i går også - selvom det var ret sent inden jeg kom herude fra. Bussen var ydermere godt 10 minutter forsinket, så det var bare frustrerende at stå der og vente, for jeg kom 7 minutter før den skulle være kørt og på den tid kunne jeg jo have nået at gå ned og fange en anden bus ved hovedvejen... men der blev vasket tøj, taget tøj ned, hængt tøj op igen, lagt tøj sammen (og på plads), tømt opvaskemaskine, skiftet sengetøj og lavet aftensmad... Jeg fik heldigvis assistance fra manden til det meste, så helt slemt var det heller ikke.

Vi fik også lige besøg af naboens kat i lejligheden, da jeg ikke nåde at lukke døren hurtigt nok efter mig, så smuttede Laban ind og kiggede sig omkring - var skisme nødt til bære ham ud igen, for han synes da, det var total spændende at være på opdagelse i nye omgivelser... Det mindede mig SÅ meget om, hvor meget jeg savner at have husdyr, men det er der ikke rigtig plads eller råd til, når vi nu har en lille en på vej.

Jeg vil da også lige benytte muligheden for at flashe et billede af mandagens aftensmad - det var egentlig min eneste bedrift hele mandagen - nå ja og så fik jeg ellers også lige lavet 5 nye julekort færdige, men havde absolut intet at lave mandag udover nogle byærinder og det var ret hyggeligt! Men hermed aftensmaden:

Fiskefileter med lækre økologiske kartofler og persillesauceKommentarer

Populære indlæg