mandag den 1. november 2010

Kay's Sandwich - omend lidt forsinket

Jaa, jeg ved det godt... jeg har været ALT for sløv til at få opdateret bloggen, men så har der lige været ditten og så er datten kommet i vejen og ja, i ved hvordan det let kan gå...
Men men men... nu har jeg endelig fået tid til at smække min dertil indrettede i sædet og få skriblet nogle ting og sager ned... Vi deler lige godterne i 2 posts, så de også er til at finde en anden gang og jeg kan love jer for at det er godter! Jeg er endnu ikke blevet skuffet over den kære Kay's opskrifter og er slet ikke bange for at afprøve hele hendes arkiv af lækre opskrifter, for den smager jo bare fantastisk alle sammen og den ene er bedre end den anden...

Den første opskrift, jeg vil dele, er egentlig en frokost opskrift. Det skal dog siges, at den egner sig fortræffeligt til de aftener, hvor sundhedsbølgen lige har ramt dig og du ikke rigtig orker at stå og lave en eller anden indviklet salat eller stege et stort stykke kød... Denne lækre sandwich består af råvarer, som man kan finde i næsten alle husholdninger, så det er ikke engang sådan en, der skal planlægges (medmindre man ikke lige har modne avokadoer i huset)... Nem og lækker - så enkelt kan det være...

Kay's Sandwich

Til 1 person skal du bruge:

Et godt stykke brød, som du kan lide (jeg valgte fiberbrød)
1/2 avokado - moden
1/2 tomat (evt. en bøftomat. Den skal bare være godt rød og  lækker moden)
Salat (sort alt efter hvad du har eller kan lide - jeg brugte alm. iceberg)
Bacon i skiver
Ost (vælg en, som du også synes smager godt i lettere smeltet tilstand. Jeg havde lige en klovborg hjemme og det fungerede fint!)
Salt og peber

Steg et par skiver bacon og læg dem på et stykke køkkenrulle for at komme af med det overskydende fedt. Flæk brødet og smør det (brug enten smør eller salatmayo, hvis du er mere til det)
Start med en bund af salat og herefter kommes osteskiver ovenpå. Skær tomaten i skiver og læg et par stykker oven på osten. Tilsæt salt og peber og læg bacon tilrette ovenpå igen.
Flæk avokadoen og vælg den del, hvor stenen har sluppet. Den anden del kan med fordel puttes i en pose (med stenen siddende i) og gemmes til næste dags frokost. Skær avokadoen i skiver nede i skallen, så slipper du for fedtede avokado-fingre og et klamt skærebræt. Skiverne lægges som kronen på værket øverst, giv det evt. lidt salt og peber og nogle dråber citronsaft, hvis du har lyst ellers smækkes "brødlåget" på og sandwichen er klar.

Bon appetit...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...