Gå videre til hovedindholdet

Ihh jeg har modtaget en blogaward!!!


Jeg kan slet ik få armene ned! Jeg har simpelthen fået en virkelig fin blogaward af Maria, som også selv blogger. Ret fra Vrang hedder hendes fine kreative blog og jeg SÅ beæret over, at hun havde lyst til at awarde mig for min blog...


Reglerne for awarden er:
1. Man skal linke til den man har fået awarden af.
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere der har færre end 100 faste læser.
3. Man skal svare på 5 spørgsmål.

1. spørgsmål:
Hvorfor begyndte du at blogge ?
Jeg havde bare lyst til at dele stort og småt med nogle af mine venner, som bor langt væk - sådan startede det og nu har det udviklet sig til en mad/kage/alt-muligt blog og jeg ville slet ikke kunne undvære den!
Faktisk startede jeg en blog sammen med min veninde, da hun flyttede til Sverige, det var vores Food Project, hvor vi købte de samme to kogebøger og så lavede vi de samme retter derfra på samme dage - se her: Agnethe's Food Delights & Carina's blog - min blog har dog ligget stille siden jeg blev mor, men der skal nok komme gang i den igen... Faktisk har jeg også endnu en blog om vores familieliv - Thomas og Agnethes blog - som oprindeligt blev oprettet som en anmelder/hyggeblog for mig og min mand, men som har udviklet sig til en familieblog efter vores søn er kommet til...

Jeg har også en del veninder, som blogger og endda også et par familiemedlemmer...

2. spørgsmål

Hvilke blogs følger du?
Åhh det kan da slet ikke tælles på én hånd, hvilke blogs jeg følger, så tag et kig under mine favorit blogs...
Umiddelbart er min liste dog mest præget af madblogs og kageblogs, da dette jo også er mine store passioner, men jeg følger også nogle enkelte kreablogs, når jeg lige skal have inspiration til lidt kort eller lign.

3. spørgsmål

Favoritfarver?
Min absolut ynglings farve er RØD! No doubt about it... dernæst kommer lilla og grøn - HADER babylyseblå... det er den værste farve synes jeg og hold nu op det er et mareridt af finde tøj til min lille baby, som ikke har denne hæslige kulør!


4. spørgsmål

Favoritfilm?
Jeg må nok sige det er French Kiss, hvis jeg skal vælge en tøsefilm, ellers havde jeg nok sagt Ringenes Herre 1-3

5. spørgsmål

Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?
Jeg ville ELSKE at komme til Italien, Grækenland og ikke mindst USA - Italien for deres madkultur, Grækenland for deres smukke kunst og arkitektur og USA fortrinsvis østkysten, men også steder i landet, som ikke er SÅ besøgte turistmål, både for deres madkultur og for at købe KAGEGREJ! hehe...

Tilbage er der bare at give denne award videre til andre skønne bloggere:


Og jeg vil gerne give den videre til:

Carina - Carina's blog - en dejlig blog om min venindes liv og færden i Sverige og om alt den dejlige mad hun laver...

Camilla - Coco & Co en fantastisk madbloggers univers, hun er lige blevet mor og skriver om vidt og bredt og LÆKKER mad på sin blog...

Maria - Maria's blog handler om Marias hverdag, det der betyder noget i hendes liv og alle de ting hun får tiden til at gå med... En allround god blog...

Bianca - Bianca's Kageverden det siger næsten sig selv, at Bianca laver kager, men hun laver også masser af lækker mad, skriver om sin hverdag og ikke mindst beretter om sin USA-tour lige for tiden... En rigtig fornøjelse at læse...

Galleri Weiss - Ann's kreablog her er kreativitet for alle pengene og sikke som hun kan! Det er værd at kigge med på...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh